Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Arhiva January 16, 2012

Hipsteri, nu ultraşi

Doar 7% dintre cei reţinuţi de Jandarmerie, în urma dezastrului de duminică seara din zona Unirii, sunt ultraşi. Restul de 93%? Ca om născut şi crescut pe stadioanele din România mă alătur protestului lui Cătălin Tolontan îndreptat împotriva celor care consideră suporterul un subom.
  citeşte

Liderul tinerilor liberali, reţinut pe motiv că a scandat împotriva preşedintelui

Florin Alexe, presedintele Tineretului National Liberal, a fost retinut ieri la 19,30 din Piaţa Universităşii şi dus la două secţii, fiid acuzat că a scandat sloganuri antiprezidentiale. Când a vrut să sune un avocat, i s-a spus că nu este în America. În acelaşi timp, zeci de tineri au vandalizat strada dintre Universitate şi Piaţa Unirii şi doar un arestat. Există înregistrări video. În ce ţară trăim?

Ce zicea Băsescu despre Constituţie?

Baconschi, omul de dialog al puterii: “asistăm la o încleştare pe viaţă şi pe moarte între forţele trecutului şi proiectul unei noi Românii”

Teodor Baconschi (pe blogul său): “asistăm la o încleştare pe viaţă şi pe moarte între forţele trecutului şi proiectul unei noi Românii”. Omul desemnat de Boc să dialogheze cu societatea civilă acuză Opoziţia că “şi-a activat în sfârşit întreg arsenalul moştenit de la Ana Pauker, Teo, Luca şi Dej” şi vorbeşte din nou de “România care munceşte” vs ”mahalaua violentă”.

citeşte

Nimic nu va mai fi ca înainte

Protestele din stradă şi mai ales diversiunile puse la cale, tipic securiste, arată că regimul Băsescu este în derivă. Orice mişculaţie ar mai face serviciile secrete, indiferent de cum vor aşeza procurorii dosarele pe pervazele cu flori sau jandarmii ar tăinui conducătorii din umbră ai ultraşilor, nimic nu va mai fi ca înainte. De acum regimul Băsescu este în cădere liberă. Tot ce va încerca să facă se va îndrepta împotriva sa. Cât noroc avem că vizionarul Corneliu Coposu s-a luptat pentru valorile occidentale. Dacă suntem azi în NATO şi în EU îi datorăm enorm Seniorului. Nici nu vreau să mă gândesc, cum ar fi reacţionat Il comandante dacă nu am fi avut aceste două mari pălării. Azi aveam Legea Marţială.