Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Liderul tinerilor liberali, reţinut pe motiv că a scandat împotriva preşedintelui

Florin Alexe, presedintele Tineretului National Liberal, a fost retinut ieri la 19,30 din Piaţa Universităşii şi dus la două secţii, fiid acuzat că a scandat sloganuri antiprezidentiale. Când a vrut să sune un avocat, i s-a spus că nu este în America. În acelaşi timp, zeci de tineri au vandalizat strada dintre Universitate şi Piaţa Unirii şi doar un arestat. Există înregistrări video. În ce ţară trăim?

Ce zicea Băsescu despre Constituţie?

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Commentarii (3)

 1. Jan 16, 2012

  radu

  Stimate domnule Ghilezan,
  ma intreb cand sunteti sincer: pe acest blog sau cand face jocurile propagandei basiste in articolele din Evz? Ultimul dvs. articol arata, iertati-ma, schizofrenie. Hotarati-va, nu puteti sustine doua tipuri de mesaj contradictoriu in aceeasi zi.

  • Jan 16, 2012

   Marius Ghilezan

   domnule Radu,
   În articolul din evxz.ro mi-am exprimat părerea mea, cunoscută de mulţi prieteni, despre această alianţă contra naturii, USL. Nici despre Crin Antonescu nu am o părere bună. Dacă îl critic pe Crin şi pe Ponta nu înseamnă că nu respect mulţi dintre liberalii care mi-au rămas la inimă, cum e Florin Alexe. E dreptul meu să-mi exprim părrerile. Nu sunt un propagandist. Dacă eşti împotriva lui Crin&Ponta nu inseamnă că eşti băsist.
   sper să înţelegeţi dihotomia

 2. Jan 17, 2012

  radu

  Nu, nu o inteleg. Pentru ca faceti jocurile lui Traian Basescu, lucrand pentru dirijarea voturilor dinspre Opozitie spre forte politice care, impreuna cu PD, ii pot asigura in continuare majoritatea guvernamental-prezidentiala si dupa 2012. Deci pozitia dvs. ii foloseste tot lui Basescu. Plus de asta, scrieti la oficina de propaganda a lui Basescu.
  Asta e, ramanem fiecare cu parerile si cu optiunile noastre.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.