Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Arhiva November 15, 2011

Ponta, omul sistemului. Nu e din lumea noastră

Pentru că e un om lipsit de caracter, pentru că nu are principii, pentru că nu a venit cu nicio strategie de salvare a ţării, pentru că nu are abilităţi de lider, pentru că nu s-a copt în arena politică, pentru că nu a ţinut niciodată post şi nu s-a dus la biserică, pentru că prea se văd umbrele din spatele acţiunilor sale, pentru că nu a trecut proba caracterului, pentru că nu ştie jocul în echipă, pentru că e devreme la pupitru, când trebuia să fie târziu în pat, Victor Ponta, omul din fruntea PSD poate fi decretat, lesne, un valet al sistemului*. Nu de imberbul politic mă tem, ci de veşnicia sistemului care regenerează, precum hidra, prin nevertebrate ca el!

Victor Ponta e de capul lui, cum sunt eu staroste la Athos.

*sistem (pentru cei care nu ştiu încă termenul) = aceea structură care nu a plecat niciodată de la putere, doar s-a metamorfozat. E formată din foşti profitori ai sistemului ceauşist, de securişi, ofiţeri ai serviciilor secrete, oameni şantajabili şi şantajişti care controlează sfera acţiunilor publice în funcţie de interesul lor.

Cine, ce urmăreşte cu Prinţul Charles?

Întâlnire-surpriză între Elena Udrea şi Prinţul Charles,  titrează Evz.ro. Nimic nu e suprinzător în politică. Anumite sfere de putere sunt interesate de cultivarea bunelor relaţii cu Prinţul Charles, mai mult decât cele de conservare şi protejare a patrimoniului din Transilvania. Am mai scris, un pamflet: Cum îşi vor apăra românii ţara de pretenţile coloniste ale Prinţul Charles? Cine, ce urmăreşte de fapt?

În spate e o strategie cu bătaie lungă. Cine ghiceşte, un loc în blog-roll-ul meu primeşte!

La Tolce Vita@: “Numai monarhia salvează România”

Un titlu din Adevărul mi-a sărit în ochi. Monarhia nu mai are cum să salveze România, dar rămâne un reper la Timișoara. Culmea că în coloanele sale eram citat şi eu. Mi-am zis că ziaristul Ştefan Both a rupt din context. Dar citind cu atenţie, mi-am dat seama că prietenul meu de-o viaţă, Marcel Tolcea, a comis o ireverenţă faţă de Coroana Română. citeşte