OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

rippled jeans

Poţi ieşi la vânătoare de lei în ripped jeans?

  Blugii rupţi nu sunt pentru oricând şi oricine. E un timp de purtat şi unul de agăţat. Vremea când babele luau pantalonii rupţi şi îi coseau a trecut. Îmi amintesc că într-o carte, de acum jumătate de deceniu, Michel citeşte

poker

Un joc dur ca viaţa, frumos ca viaţa, pe care n-ar strica să-l știm cu toţi

    La fel cum piloții de avioane de linie se antrenează mai întâi zeci şi sute de ore pe simulatoare de zbor înainte de-a transporta sute de oameni cu 800 de kilometri pe oră, și noi cei care trebuie citeşte

miciuri 2

Poema muncii

Sfârâie micii în jar proletar ard hălcile în furci de grătar fum de mahorcă mesenii cinstesc halbe la metru berarii servesc.   iar defilează izmele de miciuri Nicio paradă, doar răstigniri prin beciuri.   Dincolo de geam, dublurile privesc cu citeşte

floriile

Intrarea lui Iisus în Ierusalim

Astăzi e ziua în care Iisus intră în Ierusalim călare pe un asin. Îl înviase pe Lazăr, mulţimea îl însoţea. Cei mulţi strigau: “Osana!” În limba ebraică însemna “salvează-ne.” Oamenii l-au văzut în timp ce dărâmă tarabele negustorilor şi cum citeşte

Cum îşi vor apăra românii ţara de pretenţile coloniste ale Prinţul Charles?

charles

În ultimii ani, românii au ocupat nu numai domeniile Casei de Windsor, ci şi restaurantele, gările, aeroporturile britanice. Agenţii serviciilor secrete române au infiltrat până şi o bucătăreasă în Palatul Windsor. Spitalele sunt pline de medici români. Copiii lorzilor învaţă de la bone să vorbească româneşte. Bătrâna Tamisă înghite seminţele scuipate de conaţionalii noştri. Spaţiile de cerşit sunt invadate de mâini tuciurii întinse care spun o poveste. Prin staţiile metroului londonez răsună mai mult cântecele de inimă rea, decât sound-urile Beatlesilor. Ici, colo, câte un “Hai, acasă…” a lui Gil Dobrică, dar mai în surdină.

Pentru că de la Big-Bang încoace, natura a impus perfida lege a compensaţiilor, poate şi de aceea Marele Spirit al Universului l-a trimis pe Prinţul Charles spre România.

După ce guvernul Majestăţii Sale, Regina Elisabeta, a fost de acord cu schimbarea regulilor de succesiune la tronul britanic, tot mai multe voci susţin că Charles vrea tronul României.

De la paraşutarea lui Ivor Porter pe lângă rafinăriile de la Ploieşti şi desantul lui Liverpool la Galaţi în anii comunismului, nu s-a mai auzit You’ll never walk alone.

Cum veniră, aşa plecară. Dar după Revoluţie, Charles s-a pus pe investiţii temeinice în agricultură, sate şi biserici.

Cum să se apere Patrihoata naţională?

Dacă Prinţul vrea ripostă, patrihoata naţională i-o dă. Mai întâi va scoate scăfârlia lui Galamaz în calea scutului antirachetă. Apoi, Migurile bătrâne contra Tornadourilor F3 să le taie din cioc pofta de invazie. Dinspre mare, Il comandante va lansa la apă crucişătorul cu tunurile de la Rovine, contra obositelor fregate britanice. La Galaţi, fi vor scufundate navele de luptă ale imperialiştilor aduse la spălat. Bazele militare NATO vor fi cucerite de Irinuci şi Minodore despuiate. Bostanii de Dăbuleni vor fi aruncaţi ca la Posada în căpăţânele infanteriştilor. În Parlament, pentru că acolo se decide totul, Cătălin Voicu va face o poză compromiţătoare Prinţului de Wales, să-l sature de pretenţii colonialialiste.

Producţia de cornete pentru seminţe se va înmii. Locul praştiilor războinice, va fi luat de noua armă letală cu scuipat. Privatele din Afumaţi vor fi scoase la luptă în loc de bombă chimică.  Se vor otrăvi fântânile şi se vor ocupa silozurile cu rachete transfrontaliere. Şina căii ferate va fi smulsă şi dată la fier vechi. Vrăjitoarele vor înnoda câlţii de la picioarele morţilor şi le vor pune cu blesteme în contră zeiţei războinice a druizilor.

Rachetele balistice vor fi agăţate cu turnurile ţigăneşti şi atacate de ciori. Regina va fi batjocorită de revistele scoase de Patriarhie, în regim de urgenţă, în noul subsol al Mall-ului de credinţă. Patriarhul Daniel Iscororegalul va plimba moaşte şi va cânta prohodul. Securitatea patrihoată va pregăti ambuscade, cu dosare şi niţcaiva dezvăluiri.

Pentru că noile războaie se poartă prin media, Dan Diaconescu va organiza rezistenţa de sudălmi, diversiuni şi Elodii. Va fi o luptă pe viaţă şi moarte.

Taguri: , , , , ,

Commentarii (2)

  1. Oct 31, 2011

    Emilia,28

    Toata stima pentru articol!

  2. Nov 12, 2011

    Radu

    Romani strangeti randurile ca ne colonizeaza Charles! Ha ha ha ce nostim!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.