O minunată şi sănătoasă salată de sezon, preparată din patru legături de pătrunjel, patru fire de ceapă, două fire de usturoi, o lămâie, sos de rodii, două-trei roşii tăiate mărunt, o lingură de miere, două linguriţe de ulei de măsline, cuşcuş sau grâu pisat şi înmuiat, poate fi tabouleh, o reţetă marocană de succes. E bună de mâncat cu humus. Pătrunjelul, ceapa, usturoiul se toacă mărunt. În bol se amestecă toate împreună cu sosul de rodie, sucul de lămâie, linguriţele de ulei, mierea. Se aduagă sare după gust şi chimen pisat.
Sigur că în lipie are gustul cel mai bun.
Cum ar fi să dai o petrecere cu Tabouleh, să pui muzică arabă pe SmartTv, să dansezi lasciv şi să te înregistrezi cu telefonul şi apoi să pui pe Youtube? Ar fi fancy aşa?
Nu ai putea fi acuzată, ca amfitrioană de jihadism, pentru că nu ai pături cu Răpirea din serai în background ÅŸi nici cagule pe fălci, doar urme de iarbă ÅŸi ce iarbă, yam, yam….
Sau poate te hotărăşti la un Naked vegan party că doar tot vine sezonul cald. Intri şi tu în rând şi-n pielea goală klumea nouă.
Taguri: chimen, humus, lamaie, lipie, maroc, patrunje, salata sde sezon, suc de rodie, tabouleh, ulei de masline, usturoi