Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

O simplă probă a eco-anarhismului: postarea de pe Facebook a lui Mihai Picoş

Active Watch era nedumerită ce sunt eco-anarhiştii şi a cerut SRI-ului un punct de vedere. Răspunsul, aici.  Nu de puţine ori am scris despre aceste grupări paraşutate în România de mai mulţi ani. Am scris în urmă cu doi ani despre tabăra internaţională  Reclaim the Fields care a avut loc la Roşia Montană. Aceasta este, repet, o grupare europeană a anarhiştilor mondiali, susţinută de forţe economice ce trăiesc din evaziune şi din haos. Sub stindardul unui aşa zis anticapitalism şi al întoarcerii la agricultură, reprezentanţii grupării, cunoscuţi în lume pentru terorismul ecologic manifestat (vezi Copenhaga, 2009, când au luat cu asalt clădirea unde se desfăşurau lucrările Conferinţei ONU pentru schimbări climaterice), nicidecum pentru performanţele economice ale programului epatat, au o structură de tip sectar. Acţiunile lor se termină invariabil cu bătăi cu organele de ordine. Nu oricine poate face parte din mişcare. Conducătorii sunt un fel de Guru cu drept de decizie şi de viaţă în organizaţie. În taberele lor de pregătire se învaţă cum să fii rebel, cum să hărţuieşti autorităţile, cum să nu te supui regulilor, cum să trăieşti cu puţină hrană, cum să faci prozelitism ecoanarhiei. Răscoala de la Pungeşti de sâmbătă e doar o etapă de acţiune, unde în numele ţăranilor, fel de fel de activişti instruiţi au provocat organele de ordine pentru a obţine efectul dorit.

 

Din imagini se pot vedea cum sunt camuflaţi activiştii ecologişti, deghizaţi în ţărani, cu tehnică de ultimă generaţie care protestează contra Chevron. Interesele Moscovei nu sunt ascunse. Citiţi aici o serie de probe.

mihai picos la biroul sau de luptaMihai Picoş, hackerul alba-iulian din gruparea Anonymous, arestat preventiv pentru 29 de zile pentru terorism cibernetic, face liste de conturi fb ale susţinătorilor proiectului de la Roşia Montană (vezi foto) şi Chevron pentru activiştii care, între un joint şi o borâtură pe tastatură, să dea like sau blocked, după gen, număr şi caz. În numele suveranului drept de a fi stăpânii internetului. Omul ăsta nu trebuie să dea socoteală?

El vinde ţigări electronice (electronica bat-o vina n.a.) în Mall-ul din Alba-Iulia. Poate fi uşor găsit de instituţiile abilitate, nu de alta dar să-l protejeze pe imberbul anarhist de vreo scuipătură deloc ecologică.

În orice ţară din lume terorismul cibernetic se pedepseşte. O tot spun şi o repet, elementele declasate ale societăţii, toţi penalii se ascund azi sub flamurile ecologismului războinic. Şi am prezentat zeci de probe. Mihai Picoş e o picoşerie faţă de altele.

P.S. Poate aşa înţeleg şi prietenii de ce mi-a fost hackuit blogul de atâtea ori.

 

Taguri: , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (19)

 1. Dec 9, 2013

  Picos Mihai

  Si te mai miri dc nu esti lasat sa faci poze la proteste si esti “agresat“. Pai “jurnalistii neutri“ ca si tine la comanda unor companii merita sa fie tratati ca atare.

 2. Dec 9, 2013

  anca bobar

  ce as putea sa zic in urma lecturii, decat sa te citez …”binele trebuie promovat, răul se propagă singur”

 3. Dec 9, 2013

  Tanase Ion

  Trebuie luate masuri in privinta acestuia, fiecare are dreptul sa isi spuna parerea pro sau contra pe retelele de socializare despre proiect…iar campania ce o face Mihai Picos, mi se pare una ce ar trebui sanctionata de catre autoritati.

 4. Dec 9, 2013

  Viorel Muha

  Un articol slab, fara trimiteri si exemple concrete. Un amestec si o tocana a tot ce inseamana, organizatii, societate civila, mediu, ecologism, etc. toate catalogate la gramada. Din varful “penitei” s-au cules cateva fapte a unei fractiuni rebele pe fond mistic, ceea ce nu inseamna nimic si nu arata realitatea. O conceptie care vede vitrina si nu ce-i in spatele ei!

  Lumea din ce in ce mai artificiala in care traim si din ce in ce mai poluata, numarul enorm de boli pe baza acestei poluari, agresivitatea acesteia, a trezit la cetatenii obisnuiti instictul primar de conservare, ceea ce incostient in multe cazuri il determina sa adopte masuri de protectie instinctive.

  Oamenii, mai ales in occident, Romania inca nu-i plina, prefera acum lemnul, caramida, lutul, oala de pamant, balega de vaca si satul cu căre-n munte, decat plasticul, fierul beton, sticla si asfaltul. Lucrurile acestea, instict, viata, supravietuire, economie, constipatie de civilizatie, respingere nativa sau dobandita prin educatie, sunt amestecate cu un politic din ce in ce mai virulet si acaparator. Epoca acestui capiatalism, s-a incheiat. In 10-15 ani totul se va schimba

  Productia de bunuri excede cu mult posibilitatile consumatorului obisnuit. Numai echipamentele electronice absorb anual, prin uzaj moral, o mare parte din veniturile omului. Polarizarea extrema, pe de o parte marea masa consumatoare si de cealata parte, corporatiile internationale, banicile si bancheri este enorma. Aceasta lume a corpratiilor, bancilor si bancherilor, se va prabusi. Criza care trece, incet si greu, a fost ultima lor salvare.

 5. Dec 9, 2013

  valentin dinis

  Asta pe toti ne-a trecut in pomelnic!!!!

 6. Dec 9, 2013

  altcineva

  Marius, teoria conspiratiei e pepsi pe langa ce scrii tu aici…
  rmwc-ul pompeaza bani in tine la greu sau nu mai are de unde? “dincolo era mai ieftin…!”

 7. Dec 9, 2013

  Sracul marius Ghilezan

  Tu chiar esti real, palpabil adica? Vai de mine si de mine, ce lepra, cum pizda masii am reusit sa citesc primele 20 de randuri fara sa vomit, nu stiu….

 8. Dec 9, 2013

  Pacat

  draga domnule ghilezan, sa vezi ce eco anrhist o sa deveniti tu cind iti ia apa de la robinet foc. sau ti-au promis astia de la RMGC, Chevron, Gazprom ca te iau cu ei pe Marte sa faci parte din prima colonie. Sa iti fie rusine. Tu nu ai copiii??? tu nu te informezi??? De aia e Romania cum e ca e plina cu tradatori vinduti ca dvs.

 9. Dec 9, 2013

  Laura A

  Acest domn Picos habar nu are cum e viata la Rosia Montana, precum si “altii” care sunt total dezinformati! Cred ca ar face bani mai multi daca le-ar acorda atentie clientilor… decat sa stea pe facebook si sa blocheze conturi 😉

 10. Dec 9, 2013

  Domin

  Stima si respect domnule Marius, in privinta lui Picos sa se ia masurile de rigoare, nu poate controla tot, nu are dreptul, nu se poate numi un salvator, cand el nu salveaza nimic, il putem numi Distrugator, distruge conturi pe FB, distruge imaginea oamenilor care sustin investitia, distruge locurile de munca ale comunitatilor.Rusinee Picos, Rusine sa va fie…………….

 11. Dec 9, 2013

  Larisa

  Asa sunt oamenii, daca ei au loc de munca si au un trai decent se opun ca locuitorii Rosiei Montane si toata tara sa aiba o sansa la dezvoltare.

 12. Dec 9, 2013

  Picos Mihai

  Laura A, mi-a luat exact 10 minute din timpul meu liber, pot si mai mult sa sti :). O lista de tradatori, facuta in 10 min a deranjat? Ghilezan sa imi faci statuie pentru ca tu nu o sa poti sa fi un om liber ca si mine niciodata, tradator mic.

 13. Dec 9, 2013

  Picos Mihai

  Imi place Rosia. Am locuit acolo. Stiu destule si nu inghit propaganda voastra. Deranjeaza? Desigur.
  Expertii RMGC.. Pf.

  http://prntscr.com/29ve9a

  http://prntscr.com/29vfse

 14. Dec 9, 2013

  Picos Mihai

  http://prntscr.com/29yhkk

  Ia vezi Domin de un dosar penal ceva?

 15. Dec 10, 2013

  Cristi Ponoran

  S-a cam iritat pulimea eco-emo :)! Bravo Mariuse! Keep doing the good work!

 16. Dec 10, 2013

  Facaldo Rosian

  Cand ai locuit tu in Rosia mai pitic cybernetic si recidivist ? Mihai Picos un amarat de doi bani unde inteligenta se reduce doar la vanzator de tigari electronice in Mall Alba. Singurul lucru care te-a facut cunoscut a fost vizita mascatilor acasa, mamica functionara la Consiliu Judetean a tras multe sfori sa mai poti vinde macar tigari. Vai de capul tau, salvator in pijamale de recidivist.

 17. Dec 11, 2013

  Picos Mihai

  Trebuie sa recunosc ca am ras copios, Facaldo 🙂 Apropo. Mama este casnica 😉 Si.. Macar noi am tras un semnal de alarma. Cu procurori din institutii cu renume care scot probe la comanda si judecatori corupti care iti rad in fata nu prea ai cum sa iti expui nevinovatia. Cand faci public cheltuielile din institudiile statului este ceva extrem de grav? Ia vezi http://www.prmcluj.ro/denunt-penal-privind-exploatarea-de-la-rosia-montana/ . Cate zeci de ani de inchisoare meritati?

 18. Dec 13, 2013

  Daiana Simonis

  “Mihaiutz” draga, dar eu ce ti-am facut? :))Vrei sa-mi postez si eu pe perete numele tau? Nu mi-e greu sa-i provoc pe ceilalti sa-ti blocheze profilul. Din 5000, se trezesc o suta sa faca asta. Nu-ti inteleg atitudinea. Esti frustrat de ceva? Nu accepti alte pareri? Te-as ruga priteneste sa te calmezi. Ma amuza teribil cand ma gandesc cat timp ti-a luat sa-i “investighezi” pe toti cei care i-ai pus pe lista. Tu chiar nu ai ce sa faci cu timpul tau? Daca nu, spune-ne…si poate gasim impreuna o solutie. :)))

 19. Dec 16, 2013

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.