Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Cum arată cea mai frumoasă cascadă din lume iarna?

Când o prestigioasă instituţie mondială a clasificat cascada Bigăr drept cea mai frumoasă cădere de apă din lume, primarul din localitatea Miniş s-a grăbit să pună o barieră şi să taie bilete. Curios din fire, am dat o fugă de la Bucureşti, dar nici orăviţenii mei n-au ştiut unde e şi am ajuns la alte minunăţii ale Banatului: cascada Beuşniţa şi lacul “Ochiul Beiului.” mihai petruica

Dar cum arată iarna Bigărul, miracolul Canionului Miniş, cum îi spun localnicii? Iată câteva fotografii realizate de Mihai Petruică. O fascinantă poveste a palatului de cleştar.

cascada-bigar-2

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.