Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Arhiva June 20, 2013

CFR -Marfă, dată pe mâna ţiganului din Toflea

După ce s-a “îmbogăţit” cu vagoanele casate ale CFR, prin 2002, graţie lui Miron MitreaGrup Feroviar Român al “regelui fierului vechi”, Gruia Stoica, a câştigat licitaţia pentru 51% din acţiunile CFR-Marfă, oferindgruia stoica suma de 202 milioane de Euro. Şi asta la doar un an de la  actiunea de executare silită a băncii-creditoare Banca Italo Romena şi în vreme ce OIL TERMINAL sau OMV PETROM au deschis acţiuni în pretenţii în calitate de creditori acuzând GFR că este în încetare de plăţi. Dacă mai punem la socoată şi greva angajaţilor din Portul Midia care acuzau neplata salariilor, înţelegem că CFR a fost dată pe mâna rromului  din comuna Toflea, precum stâna pe cea a lupului.

Vadimiştii şi toţi botaniştii noului val “Nu ne vindem ţara” pot să se declare mulţumiţi. Relu Fenechiu a respectat deviza brătienilor “Prin noi înşine”. Dacă e adevărată vestea zerourilor multe, ministrului i se fâlfâie că îi vrea Băsescu capul.  citeşte

De ce Active Watch nu-şi mai publică Raportul financiar anual?

Mircea Toma scrie pe site-ul Active Watch că ziarul “Adevărul” a cenzurat nu ştiu ce articol contra Roşia Montană Gold Corporation. Şi eu am redactat două articole pentru Kamikaze, cerute de redacţie, şi nu au fost publicare în formatul electronic, ci doar pe suport scris. Ce era să fac? Să-l sun pe Mircea Toma şi să mă plâng? Profesorii mei de media mă învăţau că viaţa unui ziar este de o zi.

Deşi nu lucră la “Tabu”, ştie ce-i aia. De ce Mircea Toma nu luptă alături de parlamentarii liberali, prin comisiile de specialitate, pentru interzicerea ofiţerilor sub acoperire să lucreze prin redacţii? E subiect tabu? S-ar deşertiza media?

“Ziarist de serviciul”, cu “u” tăiat înseamnă ceea ce înseamnă? citeşte