Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Arhiva November 8, 2011

Dacă Ponta e “un cârlan fără minte”, atunci Crin Antonescu e oaia neagră

Ion Iliescu l-a făcut ieri pe Ponta “cârlan fără minte“. Dacă domnişorului Victor îi va fugi preşul din cauza greilor PSD, atunci mai avem o şansă. Aşa ne scăpăm şi de obsesivul Crin Antonescu – preşedinte, care mă scoate din ţâţâni numai când îl văd pe fb. citeşte

Să cerem Budapestei să scrie corect Matei Corvin, nu Hunyadi Mátyás

Când nu este preocupat de rahitismul copiiilor europeni, europarlamentarul ungur Janos Ader e ocupat cu trimiterea de scrisori. Epistolarul honved vrea – nici mai mult, nici mai puţin ca şi în România – să se interzică tehnologia pe bază de cianuri. Adică, mai pe şleau, oprirea proiectului Roşia Montană. Cică, cianurile să fie interzise ca la Hungaria. Păi, la ce să folosească cianurile, la plombele din măseaua de minte, că aur nu au şi nu vor avea în vecii vecilor? Nici măcar la Olimpiade…. citeşte

La mulţi ani Mihailor şi Mihaelelor din lumea-ntreagă! Trăiască Regele!

Prenumele Mihai este purtat de 360.872 de români,Mihail (54.158), Mihăiţă (27.197), potrivit unui comunicat MAI de anul trecut.

Doina Uricariu scria în ultima sa carte “Scara leilor” că după abdicarea forţată a Regelui din 30 decembrie 1947 peste un milion de români au fost botezaţi cu numele Suveranului. Cei care poartă acest nume ar trebui să se gândească şi la încărcătura emoţională a bunicilor lor atunci când şi-au botezat copiii.

Mihai este azi pe buzele românilor. Un gând ales pentru cei care vor spune măcar o rugăciune pentru Regele Mihai.

Trăiască Regele!

tag-uri: ,