Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Un baron local, pedepsit de presă

Autocraţii sunt pedepsiţi deobicei de istorie. Ei sunt puşi la zid. În lipsă. Sunt coborâţi de pe piedestal. Li se arată partea nevăzută.
În timpul regimurilor de autoritate, puţini sunt cei care le contestă măririle. Aceştia sunt dizidenţii, plăcuţi de viitorime şi laureaţi, uneori, chiar cu Nobel Prize.
Astăzi, Nicolae Robu, un despot liberal, primar în funcţie al Timişoarei, a fost pedepsit de către jurnalişti, taman la conferinţa de presă de la partidul său. Întârzierea la el nu este excepţia, ci regula. După 20 de minute de la ora stabilită, toţi ziariştii au plecat boicotând conferinţa.
Robu a rămas singur să se filmeznicolae robue de pe canapea, în propriul studio, în care lacheii fac pe jurnaliştii baronului local.
Dictatorii devin nervoşi când li se dă peste nas, în propriul londou, unde se cred Împăraţi.
Fiind şi eu prezent, odată la o astfel de reuniune, am constatat cât de iritant e gestul primarului. Am întrebat-o pe directoarea responsabilă cu fondurile europene cine sunt oamenii fără dinţi din sală. Mi-a răspuns în zeflemea: “ziariştii.” Am tras-o deoparte şi i-am spus că principala vinovată că jurnaliştii nu au bani de stomatologie e pentru că ea nu include bugete de publicitate în grandioasele proiecte care nu se mai termină.
Felicitări, presei timişorene!
Primarul autocrat nu trebuie să uite că există o singură întâlnire la care nu poate întârzia…o ghiciţi voi care.

Taguri: , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Oct 17, 2015

    Marius

    Robu este un alienat mintal …deci ..nu vad nimic deosebit ca presa a plecat de la conferinta ! M amir ca ati rezistat 3 ani …tre sa plecati demult !!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.