Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Şi anul acesta Kent-ul s-a fumat singur la mormântul Seniorului

Deobicei mergem de două ori pe an la mormântul Seniorului. Ne reculegem, ne ducem să prindem puteri (vorba domniei sale când se referea la deplasarea spre Timişoara), mai punem un Kent şi givănim politică. Anul acesta nu am mai aşteptat 20 mai. Mihai Ricci şi Aida Tănăsescu trebuie să plece mâine din ţară.

tigara lui coposuGrupul nostru n-a mai trecut anul acesta şi pe la mormintele eroului martir, cardinalul Hossu.
Fireşte, la fel ca anul trecut, am aprins Kent-ul. La mormântul lui Corneliu Coposu, se invalidează silogismul: nu tragi din ţigară, ţigara se stinge,” cea a Seniorului se fummormantul lui radu vasileează singură.

Un gropar ne-a povestit cum preotul a mutat o familie, pentru a-i face loc lui Radu Vasile cât mai aproape de Senior. Mare mucalit, putem spune că e cel mai aproape de fruntaşul ţărănist, chiar mai aproape decât Cardinalul Iuliu Hossu. Recent, un arhitect a fost prezent pentru a schiţa noul monument funerar al lui Radu. Sper să nu fie mai înalt decât al Seniorului.

Îmi amintesc cât am insistat la Radu să-mi spună din ce ordin de elită era. Papa Ioan Paul al ll-lea n-ar fi venit fără sprijinul unei confrerii, dar secretul a plecat cu el.

La plecare, Doru Braia i-a urat domnului Coposu sănătate şi i-a promis că revenim.

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Commentarii (3)

 1. May 12, 2015

  Ala R

  Cred ca gura groparilor n-o astupa nici pamantul. Jumatate din ce ti-a spus, nu-i adevarat. Te las sa afli tu, de la o sursa de incredere, care e jumatatea adevarata si care nu. 🙂

 2. May 13, 2015

  Fulger C

  Bravo , felicitari. Cornel a savurat fumul de KENT .

 3. May 17, 2015

  Ala R

  Am fost astazi la cimitir: steagul pe care l-ati pus la Senior “s-a evaporat”, la fel si o iconita de la Radu Vasile (a rezistat 3 saptamani, acum, oameni sunt si hotii…cat s-o mai lase nesupravegheata?) Eu ma mir ca nu au furat (inca) o hortensie pe care am plantat-o prin martie la Coposu, ca de la Radu au disparut fara urma 3… pana acum…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.