Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Simple teme pentru ecobotanicii de la ‘OXpublica

Dacă tot au vocaţie de tribuni ai ecosistemelor şi de apărători ai râmei de Roşia Montană, le recomand ecobotanicilor de la ‘Oxpublica să pună mâna pe lopeţi şi să sape la teme mai din casa lor Realitatea, nu de pe coclaurile patriei:

1. Desecretizarea contractului dintre SOV şi Ghiţă & Schwartzenberg, pentru a şti şi noi cine face agenda trustului – la care robotesc luptătorii îmbrăcaţi în zale de cuvinte şi cu deprinderi ecobotanice;

2. Statul român să ia o redevenţă din ştirile toxice răspândite în eter, ca o taxă de poluare;

3. Sesizarea Parchetului General pentru începerea urmăririi penale faţă de numitul Biţă, Miţă, Făniţă & sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute ART. 166 şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii; propaganda în favoarea lui Ceauşescu şi a ciracilor săi. “Propaganda constă în răspândirea, în mod sistematic, sau în apologia unor idei, concepţii sau doctrine cu intenţia de a convinge şi de a atrage noi adepţi”

4. Susţinerea demersurilor juridice ale Asociaţiei Păgubiţilor FNI pentru recuperarea banilor furaţi;

5. Conversia datoriilor Realitatea către bugetul de stat în acţiuni şi statul să ia un loc în CA.

6. Publicarea de către ecobotanici a tuturor finanţărilor SOROS pentru cauza Roşia Montană.

Asta pentru a transforma porecla ‘OXpublica în renume. Câteva direcţii. Nu toţi deodată, mai răsfiraţi – să dispară impresia că judecata se face doar de un singur chipiu.

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.