Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Seismele de la Izvoarele și trompetele Moscovei

(ferească-ne Dumnezeu de astfel de deviaționism!)

În urma cutremurelor repetate de la Izvoarele sunt citați fel de fel de particulari care își dau cu părerea despre pomparea forțată a apei sărate pentru scoaterea petrolului. Foarte curios este că Gheorghe Duțu, președintele ANRM, cea mai autorizată sursă, nu este prea des citat. El spune că nu e nicio legătură între sondele Petrom, aflate la 2 km, și cutremure. Mulți urechiști insistă pe un subiect tare plăcut Moscovei: fracturarea hidraulică produce seisme. Bătăia e lungă. Spre Chevron. Mai ales că Victor Ponta urmează să se întâlnească cu giganții acestei companii, în fața căreia Departamentul de Stat al SUA e mic. Urmăriți cine susține tembelismul cu ”vina” pompării hidraulice a apei sărate și citiți în ochii lor, ca la Jack-pot, rublele Kremlinului.

Orice intelectual de bun simț știe ce poate să se întâmple între două falii tectonice. Și Galațiul este așezat deasupra. Mai ales când plouă, se pot produce astfel de acțiuni între roci de compoziții diferite, spun specialiștii. Nimic parano0rmal sau acțiune hidraulică.

Ce citesc eu?

Rusia nu dorește independența energetică a României. În doar trei zile de întâlniri, Victor Ponta poate pune bazele premiselor ruperii definitive de Moscova.

Pricepeți, deci, de ce mi-e drag Chevron? Pentru că el e tatăl Unchiului Sam, cel ce luându-ne în brațe, ne poate elibera definitiv de chingile Rusiei. Eu am avut bunici care și-au pierdut tinerețea în lagărele Uniunii Sovietice și știu ce chinuri au îndurat. Tinerii care se înfoaie la globalism nu știu că fac jocul marelui dușman.

Mi-e teamă că urmează alte diversiuni. Sper ca temerile mele să nu fie justificate.

Cine nu e de acord cu mine că avem nevoie de Chevron pentru securitatea noastră națională să treacă dincolo pe peronul Arbatskaia, cu peron pe stânga, cum vii din Piața Roșie, și să nu se mai întoarcă înapoi.

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.