Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Se confirmă previziunile mele: Crin Antonescu nu este agreat de “luminile” lumii

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, conform enational.ro, va face o vizită fulger în România. Se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu şi cu primul ministru Victor Ponta. Din agenda distinsului oaspete lipseşte Crin Antonescu. E vizibilă, chiar şi de la etajul de sus al Penthouse-ului preşedintelui PNL, dizgraţia Administraţiei americane faţă de  domnia sa. Când a afirmat că principalul adversar al său este Departamentul de Stat s-a pus singur pe topogan. C’est la vie. Nimeni nu se naşte preşedinte. Am fost printre primii liberali care am prevăzut că liderul PNL nu va ajunge şef de stat. Cu ce mă încălzeşte? Am mai pierdut patru ani din viaţă mergând cu tiriplişca. 

Poate mai sunt mulţi naivi care să creadă că poţi ajunge preşedinte al unui stat NATO fără să fi agreat de Washington. Acest grup se poate constitui fie într-o mişcare de rezistenţă, fie să boicoteze alegerile prezidenţiale. Dar înainte să sune la moscova să spună cine este şi ce vrea.

Dacă ar avea consultanţi deştepţi, nu gherţoi sau june fericite că au ajuns la Senat, l-ar convinge pe Crin Antonescu să se retragă şi să se alăture celor care luptă real pentru restaurarea Monarhiei. Poate se deşteaptă omul la sfârşit de drum.

Singura nominalizare agreată de Administraţia Obama, a fost cea a lui George Maior, pentru postul de ambasador în SUA. În condiţiile în care Victor Ponta nu va dori să candideze la preşedinţie, iată, Omul! Legea nu-i permitea să pornească în cursa electorală de pe poziţia de şef al SRI. Aşa că acolada de pe Potomac e ca un curcubeu.

Bruxelles-ul e prea tulburat cu tensiunile din zona Euro pentru a mai avea forţă să impună un nume. Axa Berlin-Moscova nu ne cuprinde şi pe noi. Har, Domnului! Nu avem nici disciplina germană, nici drag de sovietici. Există o singură cale USA.

Taguri: , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.