Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Sanda Lungu: “Fii bărbată!”

Ha..ha…ha! Fătălăii salvatori de roşii montane au reuşit în câteva ceasuri să demonstreze românilor că Sanda Lungu, femeia din reclama RMGC, care cerea de lucru, nu e un personaj fabricat, cosmetizat, un actor de operetă, un produs de PR, aşa cum susţineau ONG-urile sorosiste la portofel şi ecologiste la chipiu. E un om simplu, care înjură la fel ca noi, ştie să fie bărbată cu asexuaţii zigoţi ai ciulinilor de Bărăgan urcaţi în munte.  Ironizează la fel ca noi, fraierii. Expresia sa, Fut Buha!”, des folosită în Ardeal de către cei care au cu ce, e în contrast cu onania ecologistă. Bravo Sanda, fii bărbată!!! Fute-i tu dacă ei n-au cu ce.

 

 

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Commentarii (6)

 1. Aug 23, 2013

  UIca Mihai

  Of,of,of Marius!!!

 2. Aug 24, 2013

  Donkeypapuas

  Şi dacă te bag au în pizda mă-tii (şi pe jidanii lui Frank Timiş ca bonus) ce o să spui?

 3. Aug 24, 2013

  Donkeypapuas

  Pe la Bellu s-a umplut un cimitir tot cu nişte “fătălăi” de 17-18 ani. Pentru ca nişte scărboşenii ca dumneata să se pretindă jurnalişti după 1989. Un scuipat pe faţă e de ajuns…

 4. Aug 26, 2013

  Buha

  Ma asteptam la un asemenea articol. Deocamdata e singular si nu cred ca vor aparea si altele. O cale de a apara RMGC in toata povestea asta este sa se treaca sub tacere (cainii latra, caravana trece), dublata de repetarea aceluiasi mesaj al RMGC din totdeauna. O alta cale este asta: coborarea nivelului discursului, astfel incat sa se acrediteze ideea ca folosirea unui asemenea limbaj este normala si ca e perfect justificata. Asta inseamna o atitudine ceva mai agresiva, mai combativa sin partea RMGC, dar si mai riscanta. Cred ca RMGC are de pierdut daca schimba linia de pana acum si iasa la bataie. Ce te faci insa daca asemenea actiuni si filmulete il vor face sa iasa din barlog? De vazut, in camp deschis sansele-s ceva mai egale.

 5. Aug 27, 2013

  altcineva

  hai sa promovam rahatul in randul romanilor, cu chipiu rmgc-ist (ca alt chipiu, sau un chipiu verde-ecologist – sau fara chipiu- ne deranjeaza)…
  esti jalnic!

 6. Sep 10, 2013

  florin

  Eu nu pot sa am incredere in cineva care fute buha.Punct.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.