captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Nero

Gărzile pretoriene au provocat căderea Romei

Churchill avea o vorbă: “Învață istoria. În istorie sunt toate tainele politicii.” Poate că Dragnea a citit mai mult decât a spus…. Sfârşitul Republicii l-a găsit la conducerea statului roman pe Augustus, cel care s-a autoproclamat Princeps (cel dintâi), fără citeşte

Rareş Mănescu …oprescu lista USL pe Bucureşti

Rares_Manescu_PNL298

USL trebuia să-şi anunţe azi candidaţii pentru Bucureşti. Cu pompă şi convingere. Dacă Sorin Oprescu e opţiunea clară, la sectoare încă nu s-au definitivat listele. Mărul discordiei e la sectorul 6, unde se mai dă bătălia prin culise între candidatul de casă al lui Crin Antonescu, Rareş Mănescu şi senatorul Gabriel Mutu, mult mai greu de atacat decât liberalul.

Nici Ponta, nici Antonescu nu vor să cedeze. Sigur că şi Ponta la fel ca şi noi ştie cu ce poate fi atacat Rareş Mănescu, un politician care a stat mai mereu în umbra celor grei, dar a  ştiut să dârmonească bugetele mai abitir ca Iosefini. Aşa se şi explică prietenia sa cu Antonescu, de pe vremea când oratorul era mic, foarte mic.

Rareş Mănescu este important în PNL pentru că e gros la pungă. Ştie să scoată bani din piatră seacă. E un alt George Moiesescu, liderul de la sectorul 1, mai abil însă şi mai şiret.

Între cei doi se dă o luptă surdă pentru supremaţia pe PNL Bucureşti. Pe nici unul nu-l mână în luptă vreun proiect Capital, doar bugetele dodoloaţe.

Nici la  sectorul 2 ţărănistul Cristi Popescu, ajuns liberal, nu e sută la sută sigur pe candidatură, mai ales că Nicolai Onţanu a dat de înţeles că s-ar întoarce în PSD. Abilă asocierea sa cu Tăriceanu, un premier care a ştiut să conducă economic, nu bine, excepţional România.

 

Taguri: , ,

Comentariu (1)

  1. Apr 22, 2012

    fanel

    Si parca mai era si Stefan Florescu de la PC care e destul de bine vazut in comunitatile din sectorul 6?!? ce PC-ul nu e tot in USL??!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.