Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

“Nu mai vrem 10 Mai, fără Regele Mihai!”

 

Aproape că avem guvern nou. Unul dintre lideri se declara sus şi tare monarhist. S-ar putea ca până la 10 mai, cabinetul să fie validat. Au trecut 20 de ani de la reîntoarcea triumfală a Regelui de Paşte. O primăvară de speranţă şi de împăcare. Paştele anului 1992. Alexandru Muraru face în Observatorul cultural, o retrospectivă simbolică: Milionul care contează. Lipsesc bărbaţii de stat, oricâte guverne s-ar face sau desface. Doar, poate, mă înşel.

Pentru resturaţia Monarhiei, procedura parlamentară e simplă. Am mai spus-o!

 

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

  1. Apr 30, 2012

    gogu

    cred ca esti singurul monarhist basist! ai mai murdarit imaginea Regelui punand-o alaturi de cea a betivului de la cotroceni!

  2. May 1, 2012

    stoicarodica2010

    Fara Monarhie si fara Regele Mihai,Romania se scufunda incet dar sigur!Din milioanele de piepturi de romani de pretutindeni,in ziua de 10 Mai sa rasune Imnul Regal al instaurarii si declararii statului roman independent sub Regele Carol I.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.