lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

“Nu mai vrem 10 Mai, fără Regele Mihai!”

regele mihai 1992

 

Aproape că avem guvern nou. Unul dintre lideri se declara sus şi tare monarhist. S-ar putea ca până la 10 mai, cabinetul să fie validat. Au trecut 20 de ani de la reîntoarcea triumfală a Regelui de Paşte. O primăvară de speranţă şi de împăcare. Paştele anului 1992. Alexandru Muraru face în Observatorul cultural, o retrospectivă simbolică: Milionul care contează. Lipsesc bărbaţii de stat, oricâte guverne s-ar face sau desface. Doar, poate, mă înşel.

Pentru resturaţia Monarhiei, procedura parlamentară e simplă. Am mai spus-o!

 

Taguri: , ,

Commentarii (2)

  1. Apr 30, 2012

    gogu

    cred ca esti singurul monarhist basist! ai mai murdarit imaginea Regelui punand-o alaturi de cea a betivului de la cotroceni!

  2. May 1, 2012

    stoicarodica2010

    Fara Monarhie si fara Regele Mihai,Romania se scufunda incet dar sigur!Din milioanele de piepturi de romani de pretutindeni,in ziua de 10 Mai sa rasune Imnul Regal al instaurarii si declararii statului roman independent sub Regele Carol I.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.