Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Nov 22, 2011

    SOPHY

    ASTAZI DE FAPT ESTE O LUME NEBUNA,,,NEBUNA,,,NU ASA AM VISAT LUMEA PT,MINE SI COPII MEI ,,,SUFERINTA ,,,SARACIE ,,,HOTIE ,,,MAFIE DI 1 GRADO,,,,UNDE ESTE TARA MEA,,?,NU MAI E NIMIC DIN EA ,,?,,POATE CU UN RE,,TARA VA DEVENI RESPECTATA ,,,CI PT COPII COPII LOR NOSTRI VOR FI EI RESPECTATI IN LUME ,,,AZI ,,SANTEM NUMITI ,,,HOTI,,DE LA CAP LA COADA ,,,ROMANIA NU ESTE CUNOSCUTA CUM E TARA,IN LUME ,,,CI CU UN POPOR DE BARBARI ,,BINE ZIS ,,UNDE E TARA MEA ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.