Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Manase s-a dus cu amonii lui cu tot

Când a intrat în templul culturii, Manase a promis că aduce Fondul Mondial al Patrimoniului, toţi arginţii Romei şi marafeţii lui Soros, pe lângă cogeamitea Axă de înclinat globul pământesc. Roşiei Montane i-a ticluit intrarea în UNESCO sub escortă Navi.
Pentru că se pregătea de o domnie lungă, şi-a pus toţi amonii în ducatele vasale, dictând cu şceptrul sus: “Cultura, adică EU.”
Împărţea paiate, din jilţul său mai presus de Semilună. Era însăşi Calea Lactee. În Pandora lui cerea să fie salutat cu: “Porunceşte domnule colonel, Miles Quaritch!” (fonetic Cu arici)
Pădureţilor aduşi le-a promis ducate, voevodate, chiar spade aurite şi centurioane în loc de bretele.
Domnia sa a fost scurtă. De doar şase luni.
Potera l-a prins la poartă cu ivărul de aur. Atât i-a rămas dintr-o domnie a luminilor nevăzute decât de amoni şi de patrupedele sale.
A plecat, fără regret şi fără suspin, în urma unei crize de Operă. A lăsat un fleac de 22.000 de arginţi. În locul celor 6 milioane. “Cuminţenia pământului” nu e la el. Noroc bun.

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.