Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Jean Constantinescu, un eroul al zilelor noastre

Dumnezeu mi-a adus în cale de multe ori oameni plăcuţi de El. Jean Constantinescu, unul dintre părinţii reformei energetice româneşti, mi-a acordat odată un interviu pentru Cotidianul, dispărut de pe site. Timp de cinci ore mi-a explicat cu rigoare de matematician şi cu o pasiune de Dirty Dance despre dragostea sa dintâi: energia. Ce nu am ştiut atunci este că domnia sa a fost la un pas de moarte în timpul revoluţiei din 1989. Iată aici mărturia sa cutremurătoare. Jean Constantinescu nu-şi caută răzbunarea sau criminalii, doar frumoasele femei care l-au pansat şi i-au redat dreptul la viaţă. Iată frumuseţea spiritului, mai înalt decât condiţia umană.

Sunt încredinţat să cred că fiinţele plăcute lui Dumnezeu arată ca Jean Constantinescu. Urmaţi-i calea şi ne veţi bâjbâi în întuneric!

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.