lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Ilie Stepan împarte cu PHOENIX auditoriul bucureştean

ilie stepan

Înainte de venirea lui Moş Nicolae

Un eveniment cu conotații aparte pentru rock-ul românesc. Stepan Project, un supergrup condus de legendarul artist timisorean Ilie Stepan, propune unul dintre cele mai ambițioase proiecte din istoria muzicii autohtone – triplul album și DVD Lumină. Lansarea lui pentru publicul bucureștean nu se putea petrece altundeva decât în Club A, miercuri 5 decembrie, ora 20,00, acolo unde Ilie Stepan a cântat de mai multe ori cu formația care l-a consacrat, Pro Musica.

La ora 18,00, la Ateneul Român, în aceaşi zi, va avea loc concertul aniversar: PHOENIX – 50 de ani!

Bănăţenii se concurează până şi la Bucureşti. Asta-i fain!

Taguri: , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.