bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Nero

Gărzile pretoriene au provocat căderea Romei

Churchill avea o vorbă: “Învață istoria. În istorie sunt toate tainele politicii.” Poate că Dragnea a citit mai mult decât a spus…. Sfârşitul Republicii l-a găsit la conducerea statului roman pe Augustus, cel care s-a autoproclamat Princeps (cel dintâi), fără citeşte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

Delirul lui Crin Antonescu şi cazul Roşia Montană

antonescu-pnl-2
Crin Antonescu s-a pronunţat: e anti Proiectul Roşia Montană. Când e cald şi bine e la guvernare, când doarme pe răcoare, fără şosete sau cu plapuma trasă,  e în opoziţie. Mai nou s-a declarat Liderul Opoziţiei. Cum fras? Şi la putere şi în opoziţie? Aşa cum este şi monarhist şi prezidenţiabil. E anti-băsescu, dar îi trimite bezele lui Băsescu, spunând că l-ar numi prim ministru. E împotriva unui proiect de investiţii, dar se declară liberal. A semnat protocolul USL, prin care se angaja să creeeze un milion de locuri de muncă, iar acum retrage dreptul minerilor la o viaţă normală.  Regretă că nu este femeie. După toate declaraţiile sale din ultima perioadă arată ca o femeie disperată şi isterică. Văleanco, fii bărbată!

Cum se explică delirul său declarativ?

Deseori, delirul se manifestă ca o stare de somnolenţă şi de indiferenţă faţă de mediul înconjurator. Manifestările clinice ale acestei psihoze, spun specialiştii – se manifestă prin:

> dificultăţi de menţinere a atenţiei;

> Confuzie;

> Discurs dezorganizat sau incoerent;

> Dezorientare temporo-spaţială ;

> Ţipete, înjurături sau murmur incoerent;

> Tulburări ale somnului şi ale stării de veghe.

Pentru că tot mai puţină lume îl poate înţelege, PNL ar trebui să aducă rapid masa terapeutului.

Despre retragerea proiectului guvernului din Senat şi Camera Deputaţilor. Scurte comentarii:

Victor Ponta s-a enervat pe declaraţia principalului său aliat Crin Antonescu, cel ce s-a autopronunţat în cazul proiectului de lege specială. Primul ministru mai are şi alte căi pentru ca România să nu ajungă în situaţia de a plăti 1,5 – 2 mld de dolari, cu titlul de despăgubiri companiei canadiene, Gabriel Resources, care a investit deja peste 600 de milioane de dolari. Poate tărăgăna acordarea avizului de mediu până la anul viitor când, împins de majoritatea baronilor din PSD, ar putea candida la preşedinţie şi clar l-ar învinge pe “liderul autoproclamat” al Opoziţiei. După câştigarea mandatului prezidenţial poate recompune majoritatea parlamentară şi să rediscute proiectul de la Roşia Montană.

După cum a declarat azi nu vrea să fie acuzat de subminarea economiei naţionale. Urmează acţiuni spectaculoase pe scena politică.

“Daca proiectul Rosia Montana ar fi respins, e posibil ca si tema gazelor de sist sa aiba aceeasi soarta, ceea ce ar schimba TOTAL paradigma viitorului energetic al Romaniei ! Oricat ar suna de ciudat, rusii ar fi adevaratii beneficiari ai unei astfel de situatii. Paradoxul face ca Victor Ponta, cel mai nesigur si mai populist premier al Romaniei, sa fie pus in situatia de a transa o astfel de chestiune !” scrie Ionuţ popescu, fostul ministru al finanţelor de pe timpul guvernării Tăriceanu, pe pagina sa de facebook.

Taguri: , , , ,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.