Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Ce crede ultimul aristocrat despre viitorul Monarhiei?

“Arde ţara!” cu acest mesaj ne-am dus hotărâţi la Neagu Djuvara, un statornic susţinător al Coroanei Române, dar declarat persona non-grata la Palatul Elisabeta de când a criticat candidatura lui Radu Duda la preşedinţie. Ne-a explicat într-un mod cât se poate de clar ce crede, plimbându-ne prin paranteza de fericire a poporului român, perioada de Monarhie, şi terminând cu întâlnirile pe care le-a avut cu Prinţul Nicolae.

marius fetele neaguO singură concluzie clară, exprimată într-o franceză africană, “c’est foutu”, ne-a lămurit.

Un material mai amplu cu ultimul aristocrat autentic român, aici!

 

 

Taguri: , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Oct 27, 2015

    rabesandratana

    Cea mai buna varianta de monarh pentru Romania ar fi printul Ferdinand de Hohenzollern -Sigmaringen ( 55 ani, arhitect in Berlin ) . Sotia sa, contesa Ilona Maria are 47 ani si e artist plastic. Au 2 fii deci succesiunea la tron ar fi garantata. Iar pe 10 Mai 2016 se vor implini 20 de ani de la casatoria cuplului princiar si 150 ani de dinastie straina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.