Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Perversiunile Adinei Vălean cu Roşia Montană

Europarlamentarul PNL Adina Vălean a declarat, vineri, 20 septembrie 2013, ca ea nu susţine proiectul Roşia Montană, consideră ca poziţia PNL este cea corectă şi se raliază acesteia, soţia lui Crin Antonescu susţinând că nu a afirmat niciodată ca ar fi in favoarea acestui proiect, scrie Mediafax.

Eurodeputata liberală Adina Vălean a apreciat, marţi, 28 ianuarie 2010, că Roşia Montană este “cel mai nou (proiect din România, n.red.) pentru că, aşa cum arată experţii, respectă standardele înalte de tehnologie şi de mediu” şi “cel mai vechi pentru că trenează pe hârtie de 12 ani”, scrie Hotnews la doi ani şi jumătate de la organizarea seminarului “A face din Europa un lider in mineritul sustenabil şi responsabil“din cadrul PE, care a avut ca studiu de caz proiectul “Roşia Montană”.

Consecvenţa e ultima calitate a omului politic român. El se schimbă după cum bate vântul. Doar ghiulurile sunt aceleaşi.

Pe Adina Vălean nu a recomandat-o niciodată vreo altă calitate decât cea de ibovnică, devenită ulterior soţioară.

Proşti sunt cei care la anul vor mai pune ştampila pe lista lungă de ibovnice ajunse neveste de lideri, care nu ascultă vorbele  liberalilor bătrâni: “nu tot ce se f…e se cere în căsătătorie.”

La PNL toate secretarele şi damele de companie au ajuns cap de listă la europarlamentare.

Dacă PNL-ul ar fi un partid serios ar lansa o competiţie internă adevărată, pe baza unor grile de concurs, altele decât mărimile cupeurilor, între doamnele liberale pentru ocuparea locurilor de pe lista de candidate la europarlamentare.

De ce soţia lui Ion Tudose din Buda judeţului Buzău să nu aibă măcar şanse formale cu Adina Vălean, la fel de temută în PNL de sexul frumos, cum era înainte Cabinetul 2.

 

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Sep 21, 2013

    Sindromul ADHD la români • alphablog.ro

    […] exploatării RMGC. De o parte protestatari vehemenţi şi violenţi în limbaj, de cealaltă fomişti regalişti pregătiţi pentru orice grămuţ de parizer canadian disponibil. Miile de protestatari din toată […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.