Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Arhiva March 21, 2013

Lungu’s hand wick

Când mai pleacă câte o gură de rai de pe piciorul nost’ de plai, mă simt ca la priveghi. Aşa şi acum când Gabriela Lungu, directorul de creaţie al celei mai premiate agenţii de PR din România, “The Practice,” se mută la la Weber Shandwick, un fel de Sfântu Petru al transmiterii mesajelor către Dumnezeu. Şi ajunge un demi-zeu. Vice President și Consumer Practice Leader pentru Europa, Africa și Orientul Mijlociu. Wow ce tare 🙂 Mai sus decât ea e doar cerul. Şi noi rămânem cu cele mai bune bocitoare. Răul nu e chiar aşa rău. Doar două ore de zbor. Aşa că…să ne mai scrii.

Vei urca, probabil, înaintea mea pe noul Wembley (acolo unde-mi doresc de o viaţă să asist la o finală de Cupă şi să fredonez God save the Queen). Nu-i nimic. Cântă, Gabriela, şi pentru mine!

La Tribunal cu ENEL, pentru “taxa de congenerare”

Tot m-am agitat zilele trecute cu factura de la Enel. Nu prea înţelegeam detaliile din anexă, cam ce parascovenii trebuie să plătesc. Şi de ce tot mai scump e să ai o casă în Bucureşti. Noroc cu amicul meu vechi Jean Constantinescu, un om pe care mulţi prim-miniştri ar trebui să-l ia ca dascăl de energie. “Taxa de congenerare“. Brrr. Te freci la ochi şi bagi mâna la portofel.

citeşte