Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Arhiva November 2, 2012

Cum se face recrutarea echipei de campanie

 “Politica necesită trudă, multă muncă, spirit combativ şi organizare” –  Nelson Rockefeller

O campanie electorală de succes poate fi realizată dacă partidul are o echipă bine antrenată în domeniul comunicării politice, capabilă să organizeze o strategie câştigătoare şi adaptată profilului candidatului. Încă de la început, liderul partidului va nominaliza, în urma consultării unui for de conducere, un director de campanie, un purtător de cuvânt, un mandatar financiar şi un director de imagine. Este recomandabil ca aceştia să aibă vocaţie politică şi să fie loiali partidului. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare încă de la început şi pentru ca fiecare membru al echipei să fie motivat spre acţiune, se recomandă fixarea unui salariu pentru munca prestată. Un ghid complet de campanie electorală, puteţi comanda aici! citeşte