Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Arhiva January 11, 2012

Cum vede Alina Mungiu-Pippidi reforma?

Citind comentariul Alinei Mungiu-Pippidi: “Guvernul ar trebui să retragă proiectul legii sănătăţii în varianta actuală,” am crezut că doctoranta, fără o oră de practică medicală, ajunsă mare analist politic, aduce vreo soluţie. Când, colo, vorbe din dicţionarul academic, valabile la orice proiect de lege. Schimbaţi cuvântul “sănătate” cu
“prostituţia” şi vedeţi dacă simţiţi diferenţa: citeşte

Cine mai vrea să plece de la Poli?

foto gsp

“Sper, ca şi alţi fotbalişti de la Poli, să mă integrez rapid la Dinamo”, a spus Alex Curtean la Gazetă. Dar cine mai vrea să plece? Două degete sus!

După ce şi-a încasat o sumă frumuşică ani de zile ca salariu sub culorile lui Poli, Curtean vrea să fie câine până la moarte. Cică a renunţat la bani pentru carieră, măi să fie…

A mai vrut unu’ pitic să fie câine până la moarte şi şi-a luat înjurături la greu. Mai pleacă şi poetul Goga la Vaslui. După ce s-au uşuit şobolanii primii de pe corabie, acum e rândul mateloţilor. Dar MARINARUL, marinarul când pleacă?