Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Arhiva October 1, 2011

O zi din viaţa unui om politic normal

Se spune că atunci cînd Dumnezeu a zidit lumea, a răsturnat sacul cu minuni în locul unde este acum România. Uimit şi puţin şocat de bunăvoinţa excesivă a Creatorului, un înger îl întrebă: „Ce faci, Preasfinţite, le dai prea multe!“. La care Dumnezeu i-ar fi răspuns: „Stai să vezi ce conducători le dau!“.

Foto: Willem Frederik (Wim) van Eekelen, parlamentar olandez

citeşte

Mihai Neamţu, de la ţărănismul monarhic la Noua Republică

 

Mihai Neamţu, unul dintre sinecuriştii regimului Băsescu (a studiat în America pe banii publici româneşti), gândeşte şi vorbeşte ca şi mentorul său Vladimir Tismăneanu. Are probleme cu semantica prezidenţială, când preşedintele se referă la Regele Mihai 1, şi are suficient timp liber să înfiinţeze un partid în avalul zoaielor portocalii plecate din hârdăul imposturii numite Partid Democrat – Liberal. El zice că Regele a ajuns în braţele stângii. citeşte

O ZI DIN VIAŢA UNUI MINISTRU

 

Piesă de teatru în 2 acte

   Personaje:

                Ministru

                Reporter

                Alinuţa

                Găbiţa

                 Secretara

                 Slăbănogu

                 Şefa de la cadre

                 Omul cu bermude şi cravată citeşte