Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

11.11.11 – nimic în stele, nimic pe pământ, totul la Dumnezeu

A trecut şi 11.11.11 şi nu s-a întâmplat nimic. Văd că feudalismul  că mai bântuie printre noi. Telespectotorii de tip “Zero tv” se aşteptau la Apocalipsă. Cică 11 reprezintă intrarea răului în iad. Dacă în evul mediu, poporul român se conducea după cifre care criptau destine, nu înţeleg de ce azi mai există public pentru acţiuni oculte. Am supravieţuit fatidicei fixaţii colective 11.11.11 şi viaţa curge normal. Nici cutremure, nici sfârşitul lumii, nici răscoala mărilor. Dumnezeu nu-şi stabileşte deciziile după voinţa “Ocultei mondiale.” Azi, pentru a nu ştiu câta oară, am înţeles că puterea lui Dumnezeu este impredictibilă. 

Doar producătorii de filme fac bani din teama prostimii.

Taguri:

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.