lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

11.11.11 – nimic în stele, nimic pe pământ, totul la Dumnezeu

11.11.11

A trecut şi 11.11.11 şi nu s-a întâmplat nimic. Văd că feudalismul  că mai bântuie printre noi. Telespectotorii de tip “Zero tv” se aşteptau la Apocalipsă. Cică 11 reprezintă intrarea răului în iad. Dacă în evul mediu, poporul român se conducea după cifre care criptau destine, nu înţeleg de ce azi mai există public pentru acţiuni oculte. Am supravieţuit fatidicei fixaţii colective 11.11.11 şi viaţa curge normal. Nici cutremure, nici sfârşitul lumii, nici răscoala mărilor. Dumnezeu nu-şi stabileşte deciziile după voinţa “Ocultei mondiale.” Azi, pentru a nu ştiu câta oară, am înţeles că puterea lui Dumnezeu este impredictibilă. 

Doar producătorii de filme fac bani din teama prostimii.

Taguri:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.