Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Wow. Cine se sperie de statul de drept?

Cristi Danileţ ne trimite alarme pe grupuri sociale. Cică STATUL DE DREPT e în pericol. Uitaţi-vă cine se sperie?Nu cred că poţi să-ţi laşi copiii cu el în cameră. Zici că e Voldemort sau Muma Pădurii. El urlă că statul de drept e în pericol. Dar dacă va urla statul de drept la el? Ha? Zât. Cred că din toamnă, copiii vor juca lapte gros pe mecla sa. Cum? Domnul e judecător, chiar vicepreşedinte de cremenal? Jesus, Mariam! cum se zice prin Oradea inamovibilităţii lui. Omul a fost şi consilier al ministrului, judeci? De frică, nici să te miri nu mai poţi? Personajul e din film de groază? Să nu mai lăsaţi copiii singuri la şcoală.  Odioza e şi profesor, really? Păi, de aia scade APETITUL pentru doctorat al tinerilor. Te îngrozeşti ce profesori sunt.

 

 

 

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

  1. Jul 5, 2012

    neuitatorul

    In ianuarie 2007, ca orice democrat convins, Basescu se duce la sedinta CSM sa urle la daniletii de atunci. ca la inceput de an, trebuia sa fie ales si presedintele CSM. dar Base pleca, si inainte se hlizeste la camere si il felicita pe Anton Pandrea pentru functia de presedinte pe care o castigase. Dar, vai, alegerea nu avusese loc, urma sa se voteze dupa ce pleca Basescu. ha, ha,ha, a zis el, democratic si Justitia s-a topit de placere, la glumele lui. Ce imixtiune, ce influentare a votului, Justitia era mai libera ca oricand. Si asta in 2007!

  2. Jul 5, 2012

    oancea

    De ce ma e statul de drept in pericol? Mare bou esti..Basescu reprezinta acest Stat de Drept?si cu toti acolitii lui, asta care a santajat cu dosare la DNA,si a format o noua majoritate in Parlamentul Romaniei? Si despre acest santajistspui ca reprezinta Statul de Drept..Ma neica mare ticalos esti, ca esti si idiot asta e o problema personala a TA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.