Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Vinul nobil de Recaş se bea la înălţime

Cramele Recaş lansează într-un mod inedit cel mai scump vin pe care l-a produs anul acesta Conacul Ambrozy. Colegii mei jurnalişti au fost ridicaţi la 50 de metri înălţime pentru un “dinner in the sky”. Evenimentul va fi cu siguranţă unul memorabil pentru toţi cei care au participat la degustările din cer.

În urmă cu vreo zece ani am trimis o echipă de reporteri de la ediţia locală a “Evenimentului zilei” pentru a face un interviu cu englezul care a achiziţionat fosta afacere de stat. De sus, de deasupra camionului cu struguri, le-ar fi spus, conform mărturiilor celor prezenţi, că el va vorbi prin produsele sale şi nu prin hârtii.

Iată că acum vinul său este nu numai la figurat la înălţime, ci şi la propriu.

Numai când te uiţi la imagini te ia cu ameţeala, darmite să şi guşti.

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.