Cramele Recaş lansează într-un mod inedit cel mai scump vin pe care l-a produs anul acesta Conacul Ambrozy. Colegii mei jurnalişti au fost ridicaţi la 50 de metri înălţime pentru un “dinner in the sky”. Evenimentul va fi cu siguranţă unul memorabil pentru toţi cei care au participat la degustările din cer.
În urmă cu vreo zece ani am trimis o echipă de reporteri de la ediţia locală a “Evenimentului zilei” pentru a face un interviu cu englezul care a achiziţionat fosta afacere de stat. De sus, de deasupra camionului cu struguri, le-ar fi spus, conform mărturiilor celor prezenţi, că el va vorbi prin produsele sale şi nu prin hârtii.
Iată că acum vinul său este nu numai la figurat la înălţime, ci şi la propriu.
Numai când te uiţi la imagini te ia cu ameţeala, darmite să şi guşti.
Taguri: Conacul Ambrozy, cramele recas