OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

rippled jeans

Poţi ieşi la vânătoare de lei în ripped jeans?

  Blugii rupţi nu sunt pentru oricând şi oricine. E un timp de purtat şi unul de agăţat. Vremea când babele luau pantalonii rupţi şi îi coseau a trecut. Îmi amintesc că într-o carte, de acum jumătate de deceniu, Michel citeşte

poker

Un joc dur ca viaţa, frumos ca viaţa, pe care n-ar strica să-l știm cu toţi

    La fel cum piloții de avioane de linie se antrenează mai întâi zeci şi sute de ore pe simulatoare de zbor înainte de-a transporta sute de oameni cu 800 de kilometri pe oră, și noi cei care trebuie citeşte

miciuri 2

Poema muncii

Sfârâie micii în jar proletar ard hălcile în furci de grătar fum de mahorcă mesenii cinstesc halbe la metru berarii servesc.   iar defilează izmele de miciuri Nicio paradă, doar răstigniri prin beciuri.   Dincolo de geam, dublurile privesc cu citeşte

floriile

Intrarea lui Iisus în Ierusalim

Astăzi e ziua în care Iisus intră în Ierusalim călare pe un asin. Îl înviase pe Lazăr, mulţimea îl însoţea. Cei mulţi strigau: “Osana!” În limba ebraică însemna “salvează-ne.” Oamenii l-au văzut în timp ce dărâmă tarabele negustorilor şi cum citeşte

Varianta modernă a Apocalipsei

sfarsitul-lumii

La fel ca mulţi alţii şi tatăl meu a intrat în depresia Sfârşitului Lumii din 21 decembrie 2012. Psihoza i-a cuprins pe mulţi semeni de-ai săi. Iată şi varianta modernă a intepretării Bibliei:

În anul 2012, vine Dumnezeu la Noe, care trăia liniştit şi-i zice:
– Noe, pământul s-a umplut de răutate şi oamenii M-au uitat. Vreau să-mi construieşti o nouă Arcă, pentru ca Potopul va veni iar. Să iei din fiecare specie câte un exemplar mascul şi femelă. Ai la dispoziţie 6 luni de zile!
După 6 luni se uită Dumnezeu pe pământ şi-l vede pe Noe plângând în grădină.
– Noe !!! Sunt pe cale să încep Potopul, unde este Arca ???
– Iartă-mă Doamne, dar lucrurile s-au mai schimba tîntre timp ….. Am nevoie de autorizaţie de construcţie. Mă tot cert cu un inspector, pentru un sistem antiincendiu, vecinii m-au dat în judecată pentru că am încălcat planul de urbanism construind Arca în grădina mea şi nu am respectat normele de înălţime.


Un olandez stă cu Arca în port pentru că nu are autorizaţie

Apoi compania de electricitate a cerut să pun ipotecă pe Arcă în vederea acoperirii costurilor de transport, continuă Noe, şi de mutare a liniilor de înaltă tensiune ce trebuie date la o parte din calea Arcei pentru a fi lansată la apă. Degeaba le-am spus eu că va veni marea la mine, că nu m-au crezut.
Să fac rost de lemn, a fost o altă problemă. Este interzis să tai lemn din pădurile învecinate deoarece acolo trăieşte bufniţa cu ciucurei, care-i o specie protejată. Am încercat să-i conving pe ecologişti că tai lemnul tocmai pentru a salva bufniţa, dar nici n-au vrut să stea de vorbă cu mine.
Când am început să adun animalele, am fost dat în judecată de un grup de activişti pentru protecţia animalelor. Ei mă acuzau că ţin animale sechestrate împotriva voinţei lor şi de asemenea, au spus că strângerea atâtor animale într-un spaţiu atât de mic înseamnă cruzime asupra lor.

Apoi Ministerul Mediului a spus ca nu am voie să construiesc Arca până când reprezentanţii lor nu fac un Audit de mediu şi nu studiază în Comitele de Analiză implicaţiile pe care Potopul Tău îl poate avea asupra mediului.
Încă am un proces în derulare cu Ministerul Muncii deoarece nu m-am hotărât câte minorităţi ale grupurilor etnice să angajez pe şantier. Blocul Sindical nu mă lasă să fiu ajutat de proprii copiii la construcţie, chipurile aceştia nu fac parte din Sindicat şi nu au certificare ISCIR pentru construcţia de Arce.
Ca să fie totul şi mai rău, Fiscul mi-a confiscat toate posesiile deoarece funcţionarii de acolo sustin că vreau să părăsesc ţara cu specii de animale pe cale de dispariţie.
Deci, Doamne, iarta-mă dar, îmi trebuie pe puţin 10 ani ca să fac tot ce mi-ai zis!!
Dintr-o dată cerul se lumină, norii dispărură, iar soarele apăru din nou strălucitor pe cer.
– Doamne, să înţeleg ca nu ne mai distrugi lumea ?
– Nu, Noe, se pare că mi-a luat-o guvernul înainte…

Taguri: , , , , , , ,

Commentarii (2)

  1. Nov 28, 2012

    Varianta modernă a Apocalipsei | Comedia Rosia Montana

    […] înţeleg ca nu ne mai distrugi lumea ? – Nu, Noe, se pare că mi-a luat-o guvernul înainte…  (Sursa articolului) […]

  2. Nov 28, 2012

    Anda

    aceasta anecdota ar trebui sa ajunga la urechile Guvernului, dar si ale ecologistilor. ma rog, cei din urma sunt platiti sa se tot opuna oricui si oricum, dar Guvernul ar trebui sa inteleaga ca tot amanand investii, nu salveaza de fapt comunitati intregi afectate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.