Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Va apărea prima televiziune de tip streaming în România

Google se pregăteşte să dea marea lovitură televiziunilor. Mai e un pic până ce nu vor mai fi necesare licenţe de emisie. Oricum, televiziunile de ştiri sunt în moarte clinică în România. Hrănite cât se mai poate de clanurile economice şi serviciile secrete, îşi vor da duhul în cel mai scurt timp. E vorba despre cele aşa zise de ştiri. Televiziunile de divertisment vor mai rezista. Un grup de profesionişti ai media va lansa în curând un post de streaming, momentan pe nişa medicală.

Happymed.tv este momentan în probe. Ea se va ocupa de semiologie, adică de ştiinţa durerii. Utilizatorii noilor tehnologii vor tasta doar simtomelele suferinţelor şi li se va explica video şi audio de către profesionişti care sunt cauzele.

Revenind la HappyMed.tv, avantajul noii paradigme dată de internet este că omul nu trebuie să-şi mai potrivească ceasul pentru o emisiune. Emisiunea va fi potrivită timpului său liber, spun producătorii.

Momentan este destinată doar utilizatorilor de smart tv. Cu siguranţă va putea fi urmărită şi pe google.

 

Taguri: , , , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Jul 10, 2015

    ghilezan

    SA INTELEG CA TREBUIE SA NE GASIM ALT JOB ????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.