Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

USL – Alianţa lui “Jos …escu!”

Nu am spus-o eu, ci Daniel Barbu, la întâlnirea bloggerilor liberali. Orice consultant politic cu elementara la bază ştie că toate calculele matematice şi statistice dau rezultatul acelaşi: niciodată o alianţă electorală nu poate cumula mai multe procente decât suma fiecărui partid în parte.  Această alianţă este a lui “Jos Băsescu!”Spune şi Daniel Barbu.

Dar aerul puterii e mult mai puţin oxigenat pentru creierele politicienilor USL cocoţaţi zilnic pe cat-walk-ul Realităţii şi Antenelor, de parcă alegerile se câştigă la concursuri de casting politic şi nu la badea Gheorghe în sat. Am spus-o de multe ori şi o scriu o singură dată: CRIN ANTONESCU nu va ajunge niciodată preşedinte.

dată şi semnată 6 octombrie 2011

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Oct 6, 2011

    Prof. Daniel Barbu la Cafeneaua Liberală « Tudor Mihăescu

    […] frumos şi interesant al întâlinirii. S-a vorbit despre secui (temă adusă în discuţie de Marius Ghilezan), despre prevalenţa economicului asupra politicului, despre problema Basarabiei, iar în acest […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.