Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

“Un bărbat puternic ştie să piardă,” sloganul lui Prigoană

Când îţi iei coafeze şi vârcolaci consilieri media aşa ajungi. Ca şi Prigoană. Să te declari învins înainte de a începe lupta. Păi cine să risipească voturi pe loseri?

Se pare că echipa sa devoratoare de Coelho a citit pe undeva despre rolul emoţiilor în campaniile electorale sau despre valorizarea  pozitivă a defectelor. Dar nu tot ce se scrie se poate şi aplica. De ce? Simplu. A provoca sentimentele umane e o adevărată acţiune a profesioniştilor. În caz de ratare, nu numai ridicolul înghite tot. Chiar şi omoară brandul.

La circul semnării protocolului cu PNŢCD, pe Teodor Paleologu l-a apucat râsul. Elena Udrea ar fi spus protocoluri în loc de protocoale. Pe mine plânsu’. Unde a ajuns bietul partid a lui Maniu, Mihalache, Coposu. Pe mâna unui Alex Ştefănescu, grobian şi critic de budoar care face recomandări. Mai bine şi-ar da slănina jos de gâtul gros şi soios.

 

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.