Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Toma Necredinciosu’ şi cocoşul galben-auriu

“Cea mai importantă iniţiativă care ar putea-o avea UE ar fi „modernizarea pieţelor în vederea creşterii nivelului ocupării forţei de muncă,” consideră83% dintre români, faţă de 79% media din ţările UE27, conform ultimului Eurobarometru, citat de Capital.ro. Păi eu nu înţeleg. De ce se opune Mircea Toma, preşedintele Active Watch, campaniei RMGC privind crearea celor 4000 de locuri de muncă la Roşia Montană, tocmai el care anunţa pe TVR 1, la oră de maximă audienţă că 78% dintre români sunt în favoarea proiectului Roşiei Montane? A depus atât de mult efort în faţa membrilor CNA pentru a arăta că locurile de muncă promise de RMGC sunt mincinoase, declarându-se până la urmă un kamikadze învins. Aşa-i Toma Necredinciosu’. Se face că luptă contra RMGC, dar de fapt e un mare suporter. Subconştientul l-a trădat de prea multe ori.

Sfîntul Toma, cel din Biblie, prin necredinţa sa, a sporit mai mult credinţa în Biserica lui Hristos. Căci atunci când ceilalţi ucenici ziceau: “Am văzut pe Domnul,” el nu voia să creadă, pînă ce singur nu a putut să-L vadă şi să-I pipăie rănile. Aşa şi Toma caţavencianul…Nici nu a cântat Cocoşu de trei ori şi s-a lepădat de Academicieni. Acum e kamikadze, mâine, cine ştie …poate propovăitor a lui Gold Corporation. Omul e supus greşelilor şi din rătăciri se naşte drumul drept.

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.