Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

TNL i-a oferit Regelui Mihai premiul “Născut liber”

În semn de apreciere pentru întreaga activitate depusă în slujba valorilor democratice, a libertăţii şi a României, TNL îi oferă Regelui Mihai premiul special Născut Liber, în cadrul Galei Premiilor TNL, care se desfăşoară acum la Parlament.


 

Mesajul Regelui Mihai la Gala TNL:

“Trecerea anilor îţi dă posibilitatea să vezi ce s-a schimbat în lume şi ce anume a rămas. Sper ca anul acesta să aducă respect şi etică în instituţii, simţ al datoriei şi altruism în viaţa politică. Valorile şi competenţa ar trebui să fie criteriile noastre. Aveţi încredere în democraţie, în rostul instituţiilor publice şi în regulile lor. În anul 2011 am avut multe întâlniri cu români din toate colţurile ţării şi de pe multe meleaguri ale Europei. Sărbătorirea jubileului de 90 de ani mmi-a dat ocazia să întâlnesc mii de oameni la Palatul Elisabeta şi la Săvârşin, într-o sărbătoare care a cuprins întreaga suflare românească. Această dovadă de iubire şi de preţuire încununată de adresarea de la tribuna Parlamentului către naţiunea română a fost o alinare pentru toate suferinţele şi toate neajunsurile pe care a trebuit să le trecem cu toţii în ultimele decenii. Felicit pe cei care au reuşit perfomanţe eocnomice, mai ales micii înreprinzători şi companiile mijlocii. Felicit pe tineri şi pe profesorii din universităţi, licee şi şcoli, care au continuat munca lor importantă, în ciuda greutăţilor. Felicitări celor din agricultură, care au reuşit să meargă mai departe, deşi rămaşi fără resurse şi încurajare. Felicit funcţionarii publici, diplomaţii, militarii, oamenii de arte pentru stăruinţa lor de a-şi face datoria, deşi puternic încercaţi de lipsa banilor şi descurajaţi instituţional.”

LISTA CÂŞTIGĂTORILOR GALEI TNL:

Cel mai activ tânăr în administraţia locală: Ovidiu Nemeş (Sighet)
Cea mai activă organizaţie: TNL Târgu Mureş, TNL Bacău
Cel mai activ tânăr liberal: Cristian Iliescu – TNL Vâlcea
Cel mai active tânăr om de afaceri liberal: Sorin Onesc – TNL Alba

Echipa TNL te comunică: Nicoleta Vijulie
Premiul pentru cea mai mediatizată filială: TNL Cluj
Premiul cel mai bun material de campanie: TNL Hunedoara
Premiul pentru cea mai bună acţiune de campanie: TNL Sibiu
Premiul Libertatea de exprimare: Liviu Mihaiu
Premiul pentru cea mai bună organizaţie din mediul rural: TNL Galaţi
Premiul “Născut liber” pentru activitatea internaţională: Victor Ionescu
Premiul pentru cel mai bun blogger: Tudor Mihăiescu

 

 

 

Taguri: , , , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Mar 12, 2012

    Goia Dan

    NASCUT LIBER??
    Maria Sa S-a nascut cu obligatiile aferente pozitiei si cu smerenie spun ca este deja o povara numai asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.