Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Thomas Ciulei a terminat filmul despre dictatura din Miranda

Miranda, o țară fictivă, este o dictatură populară în faliment. Doi prieteni, Oscar, un actor celebru, și Tony, regizor de film, s-au săturat și vor să fugă din țară. Prinși asupra faptului și amenințați cu pedeapsa capitală, cei doi sint obligați să facă un f ilm publicitar despre “Mirandaworld” – un parc de distracții în care turiștii străini, plictisiți de societatea de consum,să poată trăi pe pielea lor teroarea Poliției Secrete din Miranda.

Veniturile generate de “Mirandaworld” ar urma să scoată țara din faliment.

Acesta este sinopsisul ultimului film al lui Thomas Ciulei: 2+2.

Parcă sună a ceva cunoscut:-)


					
Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.