Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Teoria relativităţii este greşită? Adică nu există Dumnezeu?

Prin recenta descoperire a neutrinului, o particulă cu o viteză mai mare decât a fotonului, se infirmă Teoria Relativităţii a lui Einstein. Savantul s-a convins de existenţa lui Dumnezeu prin descoperirea Teoriei Generale a Relativităţii. Prin aceasta el a alcătuit o formulă care exprima viteza întregului Univers. De fapt, Universul, conform acestei formule, pierde din viteza sa de la început. Cu 200 de ani înainte de Eistenin, teoriile ştiinţifice susţineau că Universul este static.La unul dintre cursurile sale, un student l-a întrebat dacă în timp Teoria generală a relativităţii se va dovedi falsă, ce se va întâmpla? Albert Einstein a răspuns sec: “Atunci se va dovedi ştiinţific că Dumnezeu nu există.”

Oamenii de ştiinţă continuă la CERN cercetarea privind particula lui Dumnezeu şi formarea Universului. Dacă recenta descoperire se confirmă şi se validează, ar fi posibilă întoarcerea în timp, spun cercetătorii.

Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte….

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (5)

 1. Sep 26, 2011

  Hiksos

  daca nu acum, pana la urma stiinta tot va dovedi ca dumnezeul crestin cu barba alba este o fabulatie.

  • Sep 26, 2011

   Marius Ghilezan

   sigur că Dumnezeu există!

 2. Sep 26, 2011

  berenger

  bre, ia o pauza. n-ai inteles nimic

 3. Sep 26, 2011

  Codin-Sorel Ureche

  Interesant, n-am auzit de aceastä descoperire. Vom vedea in ce mäsurä vom putea sä beneficiem de aceastä descoperire. Oamenii de stiintä sint siguri cä un avantaj de 0,002% fatä de actuala vitezä a luminii este just de a vorbi de un plus significant.

 4. Mar 26, 2012

  Raa Nor De Ha

  In stiinta s-au acumulat o multime de erori.Am citit de-a lungul timpului peste sase mii de carti.Si lucrurile au devenit atat de clare…incat ma intreb cum de ceilalti…nu inteleg…Albert Einstein a creat teoria relativitati in urma observari diferentei de timp pe care o afisa ceasul unui pasager ajuns la destinatie, fata de timpul pe care il afisa-ceasul garii.Ceasul mecanic functioneaza pe principiul pendulului.Astfel ca in cazul unui ceas aflat in miscare-acest principiu nu functioneaza corect.Deoarece ceasul supus acceleratiilor si deceleratiilor trenului (in care se afla propietarul ceasului), nu va functiona corect.
  Teoria relativitati este o absurditate si este rezultatul interpretari incorecte a datelor de care dispunea autorul acesteia-Albert Einstein.Desi a fost declarat fizicianul mileniului trecut-in realitate Albert Einstein nu a fost nici pe departe un geniu.Singura sa sclipire de genialitate a fost cand a creat urmatoarea cugetare:Marile spirite întotdeauna au întâlnit opoziții violente de la mințiile mediocre.Dupa acest moment,prea putini oameni de stiinta…fizicienii-au mai indraznit sa judece in mod corect teoriile acestui autor.Sa faca acest lucru,ar insemna sa accepte ca fac parte din mediocritate.Deoarece cugetarea lui Einstein este o constrangere-recompensatorie.Daca esti impotriva teoriei sale,faci automat parte din mediocritate-pe cand daca esti de acord cu el-intri in categoria “mariilor spirite”. Desi sunt cativa oameni de stiinta care au demonstrat invalabilitatea teoriei relativitati-ei nu au fost luati in seama,doar datorita acestei cugetari a autorului…teoria sa a reusit sa supravietuiasca timpului. O alta eroare ce poate fi gasita in una dintre teoriile lui Albert Einstein:Teoria propagarii ondulatorii a luminii. Daca fotoni ar avea traiectorie ondulatorie-conform autorului-atunci ei ar trebui sa parcurga o distanta de N ori mai mare decat distanta in linie dreapta-parcursa de lumina.Cum viteza lumini este considerata,undeva in jurul valori de 300.000 de km pe secunda-viteza fotonilor ar trebui sa fie de N ori mai mare decat viteza lumini.Daca se tine seama de unghiul de dispersie al lumini.Astfel ca,viteza reala a fotonilor va fi de cateva milioane de ori mai mare decat viteza lumini.Prin simplul fapt-fotonul cu o traiectorie ondulatorie va pacurge o distanta de milioane de ori mai mare decat distanta in linie dreapta dintre sursa si observator. Absurditatea teoriei relativitati poate fi foarte simplu demonstrata experimental .Dar pentru a putea realiza experimentul prin care voi demonstra odata pentru totdeauna invalibilitatea acestei teorii.Am nevoie de bani-daca doriti sa ma ajutati la realizarea acestui experiment.Puteti trimite o mica contributie,50 de bani-1 ron prin posta,pe adresa:Avramuti Florin Romeo Str.Chisodei nr.108 Timisoara jud.Timis. Raa Nor De Ha 24 martie 2012 11:48

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.