Sătul de cârnaţi şi de sarmale, omul îşi mai doreşte şi mâncăruri mai rafinate. Iată o combinaţie mai stranie. Tajine de boeuf aux pruneaux şi Krumplileves. Adică friptură de vită cu prune uscate şi portocale, servită în deschidere de o supă de cartofi cu cimbrişor. Adică o reuniune galantă între bucătăria maghiară şi cea marocană.
Taguri: bucataria franceza, Krumplileves, retete mai deosebite, Tajine de boeuf aux pruneauxCărţi
Tabla de scris
Video
Cele mai citite articole
Tag-uri
25 octombrie 2011
2012
acs recas
a murit
calin popescu tariceanu
corneliu coposu
crin antonescu
doina uricariu
emil boc
emil constantinescu
Gabriel Resources
Impostura
ion iliescu
Iuliu Maniu
Klaus Iohannis
lovitura de stat
marian iancu
marius ghilezan
Mircea Toma
nicolae robu
Piata Universitatii
pnl
PNŢCD
poem
poeme
poli
poli timisoara
ponta
proteste
psd
regele mihai
regele mihai 1
rmgc
romania
romania libera
rosia montana
Roşia Montană Gold Corporation
Salvaţi Roşia Montană!
soros
tigara unui viitor de paie.
timisoara
Traian Băsescu
unitisalvam#
usl
victor ponta