Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Tablou ecologist

foto: Mark Saltzer

O fotografie concludentă despre ecologismul lumii. Un fel de punere a mizeriei sub covor. La noi, niciunul dintre activiştii “păcii verzii” nu adună gunoiul. Câţiva se sinucid, teatral în public, doar, doar îi mai bagă cineva în seamă şi mai picură grăunţe  în tolba oengistă…

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

 1. Nov 24, 2011

  Shadow

  Dle Ghilezan va propun sa va inscrieti voluntar la

  http://www.maimultverde.ro

  Asa o sa aflati ca ecologistii romani aduna gunoiul altora.

  La o scara mult mai mare exista de exemplu proiectul kaisei http://www.projectkaisei.org unde deja echipe de ecologisti au strans si strang gunoaie din ocean.

  Si mai sunt exemple dar ele raman vizibile doar pt cei care chiar vor sa “auda” si sa “vada” de ele.

  Poate asa “generalizarea” din articolul de mai sus va fi facuta cu mai multa atentie. Pe de alta parte va inteleg. Odata ce ati devenit un “sustinator” al mizeriei de la rosia montana e normal sa doriti sa stergeti pe jos cu tot ce tine de “ecologie” in lume.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.