Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Surprinzător: Cel puţin la planul de autostrăzi Băsescu s-a inspirat din Ceauşescu

Blestemul autostrăzilor cică bântuie şi azi. O ştire a unei agenţii necunoscute de presă, fără a cita sursa, anunţă azi că autorităţile au greşit traseul de autostradă în zona de Vest. Nu pot avea încredere nici în sursă, nici în această grozăvie. Păi cum aşa? La CNADR sunt licitaţii peste licitaţii, sute de specialişti măsoară şi analizează, nu se începe o lucrare fără un studiu de fezabilitate. Cel puţin pe hârtie, nu merge cu o fi şi cu o păţi. dar realitatea bate planul….

Într-un articol mult mai documentat, revista Capital încearcă să ne lămurească de ce Nicolae Ceauşescu nu a construit cei 3.ooo de km pe care îi avea în plan. “Recensământul maşinilor arăta cu nu e nevoie de autostrăzi.” Prin 1995, la un seminar la Mamaia, Traian Băsescu spunea acelaşi lucru. Azi, Anca Boagiu, pe vremea aceea mică, chiar foarte mică, nu bănuia că va construi 845 de km, ceea ce a pus pe hârtie stratega Andreea Paul Vass.

Grea sarcină mai are Ancuţa! Fă-te că lucrezi!

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.