lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Să înconjurăm Parlamentul şi să ne rugăm pentru Rege!

25 octombrie 2011 este ziua în care numai împreună putem să ne împărtăşim iubirea faţă de un om cu sufletul cât o ţară. M.S. Regele Mihai va vorbi Parlamentului de la cea mai înaltă tribună. Acolo, unde de drept i-ar fi fost locul. Discursul său simplu va fi în cheia iubirii. Un om uns cu Mirul Sfânt ne va împărtăşi dragostea sa profundă. Pribeag prin deşert, departe de noi, ne-a regăsit mai altfel. Doar el nu s-a schimbat. Mulţi spunem că-l iubim. Că-l respectăm şi că ne e tare dor de vremea de poveste a bunicilor noştri.

Am creat şi o pagină pe Facebook. 90 de ani pentru ţară.

Dumnezeu i-a dat viaţă lungă pentru a mângâia zeci de generaţii cu gândul că binele nu a abdicat în România. Dacă El va veni să ne spună cât de mult ne iubeşte, de ce să nu fim în preajmă şi să-i răspundem cu un cor de iubire?

Poate vom fi zece mii, poate o sută de mii, eu oricum îmi rezerv de acum bordura pentru a fi măcar la înălţimea semenilor mei prezenţi la ora de iubire.

Nu trebuie să aşteptăm urcarea sufletului său la cer şi coborârea trupului său în cripta de la Curtea de Argeş. Atunci vom fi sigur peste 1.000.0000. Dar i se va bucura doar sufletul, nu şi trupul.

Atunci va fi prea târziu…

 

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (8)

 1. Sep 20, 2011

  constantin milea sandu

  Traiasca Regele Romaniei !

 2. Sep 20, 2011

  Mihaela-Nora Längle

  Inima mea va fi acolo, cu voi, in tara, si va fremata de emotie la auzul discursului Regelui nostru, si se va umple de speranta ca poate va da totusi bunul Dumnezeu sa-l vedem cat de curand pe Majestatea sa acolo unde ii este locul de drept: pe tronul maret, si in asteptare, al Romaniei Mari, in fruntea poporului roman!

 3. Sep 20, 2011

  Luminita

  Emotionant inca de pe acum!

 4. Sep 21, 2011

  Remus

  Astept cu nerabdare momentul acesta. Poate ca romanii vor realiza, chiar si acum ( atat de tarziu ) ca M.S. Regele Mihai este cel care poate sa poarte crucea pana la capat si sa readuca Romania pe locul pe care il merita. Suntem o natiune mareata, de noi si numai de noi depinde sa aratam lumii ca asa este si nu altfel. Dumnezeu sa ne ajute.

 5. Sep 21, 2011

  Simona

  La multi ani, Majestate! Dumnezeu sa va calauzeasca mereu!

 6. Oct 25, 2011

  Chirila Elvira

  Unde ati fost astazi, domnule Ghilezan? V-am cautat in Piata Constitutiei la ora 10 asa cum ati promis. Sau in Parcul Izvor. Nu ati fost nicaieri. De ce mai vorbim de atitudine, cuvant…vorbe in vant. Doar Regele ramane maiestos. Noi…nu il meritam.
  Cu dezamagire,

  Elvira Chirila

  25 Octombrie 2011

  • Oct 25, 2011

   Marius Ghilezan

   eram pe televiziuni
   voi fi la statuia lui Carol l la ora 17

 7. Oct 26, 2011

  Chirila Elvira

  Pacat ca n-am putut” sa inconjuram Parlamentul si sa ne rugam pentru rege” asa cum ati spus! Ne-am rugat fara dumneavoastra. In gand!

  Elvira Chirila

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.