OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

rippled jeans

Poţi ieşi la vânătoare de lei în ripped jeans?

  Blugii rupţi nu sunt pentru oricând şi oricine. E un timp de purtat şi unul de agăţat. Vremea când babele luau pantalonii rupţi şi îi coseau a trecut. Îmi amintesc că într-o carte, de acum jumătate de deceniu, Michel citeşte

poker

Un joc dur ca viaţa, frumos ca viaţa, pe care n-ar strica să-l știm cu toţi

    La fel cum piloții de avioane de linie se antrenează mai întâi zeci şi sute de ore pe simulatoare de zbor înainte de-a transporta sute de oameni cu 800 de kilometri pe oră, și noi cei care trebuie citeşte

miciuri 2

Poema muncii

Sfârâie micii în jar proletar ard hălcile în furci de grătar fum de mahorcă mesenii cinstesc halbe la metru berarii servesc.   iar defilează izmele de miciuri Nicio paradă, doar răstigniri prin beciuri.   Dincolo de geam, dublurile privesc cu citeşte

floriile

Intrarea lui Iisus în Ierusalim

Astăzi e ziua în care Iisus intră în Ierusalim călare pe un asin. Îl înviase pe Lazăr, mulţimea îl însoţea. Cei mulţi strigau: “Osana!” În limba ebraică însemna “salvează-ne.” Oamenii l-au văzut în timp ce dărâmă tarabele negustorilor şi cum citeşte

Să înconjurăm Parlamentul şi să ne rugăm pentru Rege!

25 octombrie 2011 este ziua în care numai împreună putem să ne împărtăşim iubirea faţă de un om cu sufletul cât o ţară. M.S. Regele Mihai va vorbi Parlamentului de la cea mai înaltă tribună. Acolo, unde de drept i-ar fi fost locul. Discursul său simplu va fi în cheia iubirii. Un om uns cu Mirul Sfânt ne va împărtăşi dragostea sa profundă. Pribeag prin deşert, departe de noi, ne-a regăsit mai altfel. Doar el nu s-a schimbat. Mulţi spunem că-l iubim. Că-l respectăm şi că ne e tare dor de vremea de poveste a bunicilor noştri.

Am creat şi o pagină pe Facebook. 90 de ani pentru ţară.

Dumnezeu i-a dat viaţă lungă pentru a mângâia zeci de generaţii cu gândul că binele nu a abdicat în România. Dacă El va veni să ne spună cât de mult ne iubeşte, de ce să nu fim în preajmă şi să-i răspundem cu un cor de iubire?

Poate vom fi zece mii, poate o sută de mii, eu oricum îmi rezerv de acum bordura pentru a fi măcar la înălţimea semenilor mei prezenţi la ora de iubire.

Nu trebuie să aşteptăm urcarea sufletului său la cer şi coborârea trupului său în cripta de la Curtea de Argeş. Atunci vom fi sigur peste 1.000.0000. Dar i se va bucura doar sufletul, nu şi trupul.

Atunci va fi prea târziu…

 

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (8)

 1. Sep 20, 2011

  constantin milea sandu

  Traiasca Regele Romaniei !

 2. Sep 20, 2011

  Mihaela-Nora Längle

  Inima mea va fi acolo, cu voi, in tara, si va fremata de emotie la auzul discursului Regelui nostru, si se va umple de speranta ca poate va da totusi bunul Dumnezeu sa-l vedem cat de curand pe Majestatea sa acolo unde ii este locul de drept: pe tronul maret, si in asteptare, al Romaniei Mari, in fruntea poporului roman!

 3. Sep 20, 2011

  Luminita

  Emotionant inca de pe acum!

 4. Sep 21, 2011

  Remus

  Astept cu nerabdare momentul acesta. Poate ca romanii vor realiza, chiar si acum ( atat de tarziu ) ca M.S. Regele Mihai este cel care poate sa poarte crucea pana la capat si sa readuca Romania pe locul pe care il merita. Suntem o natiune mareata, de noi si numai de noi depinde sa aratam lumii ca asa este si nu altfel. Dumnezeu sa ne ajute.

 5. Sep 21, 2011

  Simona

  La multi ani, Majestate! Dumnezeu sa va calauzeasca mereu!

 6. Oct 25, 2011

  Chirila Elvira

  Unde ati fost astazi, domnule Ghilezan? V-am cautat in Piata Constitutiei la ora 10 asa cum ati promis. Sau in Parcul Izvor. Nu ati fost nicaieri. De ce mai vorbim de atitudine, cuvant…vorbe in vant. Doar Regele ramane maiestos. Noi…nu il meritam.
  Cu dezamagire,

  Elvira Chirila

  25 Octombrie 2011

  • Oct 25, 2011

   Marius Ghilezan

   eram pe televiziuni
   voi fi la statuia lui Carol l la ora 17

 7. Oct 26, 2011

  Chirila Elvira

  Pacat ca n-am putut” sa inconjuram Parlamentul si sa ne rugam pentru rege” asa cum ati spus! Ne-am rugat fara dumneavoastra. In gand!

  Elvira Chirila

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.