Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Rom-engleza agenţilor Soros care vor să scoată mâine România în stradă

Naivilor care salvează Roşia Montană cu un like pe Facebook, între un film şi o caterincă, le reproduc scrisoarea scrisă de un agent străin limbii române, lansat pe facebook:

Dragelor si dragilor,

Despre ce se intampla as we speak cu Rosia Montana au curs si curg stiri si opinii din toate partile. (…) Avem un PROTEST de facut-acesta ne va aduna pe toti la ora 17, duminica, 1 septembrie, cu un statement pentru guvernul pe care l-am votat -printre altele, si sa aiba grija ca acest loc special din Roamnia sa NU FIE ABUZAT, asa cum ne-a promis.

Pentru ca protestul nostru sa aiba ecou si vizibilitate este, stim cu totii, important sa fim in numar mare, sa fim cat mai declarativi 🙂 Un statement foarte puternic este cel vizual. (…)

Este de asemenea important sa fim multi, sa fim in grup, sa plecam impreuna, sa intram in mindset-ul care sa ne dea curaj sa spuneam ceea ce vrem si pentru ceea ce luptam, drepturile si respectul pe care il cerem.

In acest scop propun sa ne vedem la o sesiune de facut bannere, crafting, orice ne poate colora, personaliza si exprima vocea cat mai CLAR

Veniti cu orice aveti-foi, mici mari, creioane, carioci, sprayuri pt. painting, acuarele, cartoane, lemn, ANYTHING!( majoritatea in rosu si verde)

Pentru un impact vizual semnificativ propun ca si hainele noastre sa fie in aceleasi doua culori.

TOGETHER, WE CAN DO IT! ♥

(contact- Sma-0737446026)

Să urmărim statementul:-)

 

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Commentarii (2)

 1. Sep 2, 2013

  Catalina George

  Nu îți este rușine, după articolul ăsta (vezi ”teenagerii” tăi) să scrii așa ceva? http://www.evz.ro/detalii/stiri/activistii-de-la-salvati-rosia-montana-au-dat-in-mintea-copiilor-1053857.html
  Ipocrizie și mizerie cât cuprinde.

 2. Sep 4, 2013

  redas

  Doamne ce groaznic… .. oameni ca tine ar trebui strămutați șa..la fel cum face RMGC -ul cu roșienii.. nu ai ce căuta printre români

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.