Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Robu lui Dumnezeu, primar fără să vrea

Odată cu retragerea din cursa electorală a lui Gheorghe Ciuhandu pentru al cincelea mandat de primar, lui Nicolae Robu, Dumnezeu i-a pus mâna pe c reştet. Asta nu e destul pentru ca să şi aibă minte de primar.

Adrian Orza, desemnatul ţărăniştilor la funcţia vacantă,  nu este în stare să se ridice nici la genunchiul mentorului său, astfel încât vom înregistra o premieră în România post-decembristă: un candidat liberal fără program va câştiga alegerile locale, asta numai pentru că ceilalţi sunt, vorba noastră din trecut, ca fânul.

Nicolae Robu nu a reuşit să salveze pe Poli cu un buget de o mie de ori mai mic, darmite un oraş cu atâtea probleme. Zilele trecute, ţucat pe frunte de traseistul Dugulescu, cerea membrilor din Biroul PNL câte 500 de euro, contribuţie financiară de campanie. Acum vor veni banii cu sacii. Ce păcat că nu vor curge şi proiectele printre pletele sale, gen Antonescu de dinainte de Văleanca, Robu lui Dumnezeu este câştigător fără să fii învăţat vreo lecţie administrativă. Ce să mai zică foştii săi studenţi.

Vorba Maestrului Ştefan Popa Popa’s: “Nae,în studenţie, nici la tocul pantofului nu-mi ajungeai!”

Taguri: , , , , , ,

Articole asemanatoare

Comentariu (1)

  1. Apr 27, 2012

    Auto Iasi

    Buna, iti scriu in speranta unui schimb de linkuri. Daca doresti sa faci un schimb cu http://auto-iasi.blogspot.com/ lasa-mi un comentariu cu titlul pe care il doresti si linkul
    O zi buna iti doresc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.