Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

Robert Turcescu despre Neagu Djuvara: “Vine o vârstă când totul se înmoaie”

Robert Turcescu, ziaristul cu bile şi fără coloană, s-a supărat pe Neagu Djuvara că şi-a retras afirmaţiile legate de averea lui Dan Voiculescu şi i-a tras în Academia Caţavencu un   venerebilului un perdaf ca la uşa cortului:  „Vine o vârstă când toate se înmoaie. Se strâmbă ele braţe şi genunchi, spinări semeţe ori priviri crunte, darămite un amărât de verb sau o rostire fără echivoc. Aşa se face că, după ce mi ţi l-a pus pe Dan Voiculescu în rândul escrocilor pe motiv de Crescent, domnului Neagu Djuvara i s-a blegit spusa, lăsând să picure în presă un comunicat incontinent, din care rezultă că n-a ştiut s-o ţină p-aia dreaptă.

De frica unui proces, nenea Djuvara îşi exprimă regretul de a fi folosit, în necunoştinţă de cauză, o expresie infamantă la adresa domnului senator Voiculescu. Halal ţie, nene! Bravos, măi, musiu! Să luăm aminte aşadar la spusele domnului Djuvara, care ne e baci până la adânci bătrâneţi: nu contează maldărul de rahat sub care îngropi diamantul, câtă vreme ţi se iartă orice ruşine când te apropii de centenar. Şi, după cum se ştie, bătrânii au nu numai prostul obicei de a-şi lua înapoi spusele, dar, uneori, lăsaţi singuri în faţa istoriei, ajung, sărmanii, să facă pe ei”.

Cât de mitocoan poţi să fii să te legi de vârsta unui om? Bătrâneţea nu ocoleşte pe nimeni, doar pe morţii tineri.

Taguri: , ,

Articole asemanatoare

Commentarii (4)

 1. Jan 5, 2012

  Andrei

  Mitocan cat cuprinde. ieftin si jenant.

 2. Jan 5, 2012

  Vasile Baescu

  Când un nimeni gen Turcescu are frustrări, deoarece un imens gen Djuvara retractează afirmațiile făcute în pripă, influențat (atunci) de către tuciuriu (în propria emisiune) care-i tot inocula idei anti, nu rezultă decât nimicnicia acestui proxenet al presei, care încearcă (de multe ori cu succes) să-și prostitueze invitații nu doar pentru bani ci și spre slava (deșartă) a șefului de clan, băsescu!

 3. Jan 5, 2012

  Angel

  Scârbos individ, Turcescu! Şi când mă gândesc că odată îmi era simpatic…

 4. Jan 2, 2014

  Oswald

  *poţi să fii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.