lugi di Maio

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

captain

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

bear

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

S&P

“Accident aviatic” pe Wall Street. O aşchie a ajuns şi la Bucureşti

Bursele europene au fost afectate după crahul de pe Wall-Street. Inclusiv cea de la Bucureşti, care a deschis cu un -3%. Indicele S&P 500 (un barometru al creşterii economiei americane) a pierdut aproape zece procente în mai puţin de o citeşte

Gaina 0

Cum văd Irma néni creşterea economică şi Moş Laie, Unirea?

Irma-neni e încă o femeie în putere. Are grijă de gospodăria sa dintr-un sat din Harghita. Copiii-s duşi în Germania la muncă. Creşte găini de ouă. Acum nu mai are decât 80 de găini. Ouă mai puţine dau iarna.

Regele va primi colindători la Săvârşin

craciunregal

M.S. Regele Mihai l soseşte astăzi seară la Săvârşin împreună cu Regina Ana. Programul public al Familiei Regale, în zilele de sărbătoare:

Joi, 22 decembrie,  la ora 16.40 , Majestăţile Lor şi Alteţele Lor Regale primesc grupul de colindători ai Şcolii Generale “Sigismund Toduţă” din Simeria.

Mai târziu la ora 17, Familia Regală va primi Corul “Sargeţia” din  Deva.

Vineri, 23 decembrie, începând cu ora 10, Familia Regală va primi la Castelul Regal de la Săvârşin colindători ai Asociaţiei “Amicii Regelui Mihai” împreună  cu oficialităţi din judeţul Arad şi din ţară, Grădiniţa engleză din Arad şi fanfara de copii ai unei şcoli generale din Teiuş.

În acceaşi zi, la ora 11.30, Majestatea Sa Regele împreună cu ASR Principesa Moştenitoare Margareta şi ASR Principesa Maria vor oferi cadouri de Crăciun familiilor nevoiaşe din Săvârşin.

Mai târziu, Familia Regală va continua să primească colindători. Astfel vor fi prezenţi la Castel, începând cu ora 14, corul bisericii baptiste din Sebiş, Corul “Hamonia” din Timişoara şi Grupul “Meloritm” al Palatului Copiilor din Bucureşti.

continuarea programului pe blogul ASR Principele Radu

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.