Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

REGELE MIHAI vine, totuşi, în Parlament în ziua în care împlineşte 90 de ani

Tăriceanu a biruit cu ideea sa excepţională de a cere Parlamentului votul în plen, nu prin cotloanele alcovului Robertei, pentru omagierea Regelui Mihai într-o şedinţă solemnă a Legislativului, decizia fiind luată azi cu 203 voturi “pentru”, trei voturi “împotrivă” şi 46 de abţineri.

Din partea Puterii s-au exprimat “pentru” grupurile UDMR şi cele ale minorităţilor, iar din partea PDL au votat pentru Theodor Paleologul, Cătălin Croitoru, Mihaela Popa, Ştefan Drăgulescu şi Iosif Beniamin Blaga.
Pe 25 octombrie Regele Mihai va împlini 90 de ani.

Taguri: ,

Articole asemanatoare

Commentarii (3)

 1. Sep 20, 2011

  jh

  sa vina, poate o sa aiba o influenta favorabila asupra culturii si rafinamentului…. Un popor puternic este un popor care are cultura. La noi s-a vrut mediocritate si vulgaritate pana acum…pt a fi controlati mai usor.

 2. Sep 22, 2011

  nick c.

  Mihai, zis si “al Romaniei”, a dat dovada de adevaratul lui caracter cand l-a arestat pe Antonescu. In cabinetul regal. Ajutat de Bodnaras si alte lepre. Apoi l-a dat pe Maresal pe mana dusmanului sau, Stalin. Rusine Mihai! In aceea zi ti-ai semnat abdicarea si renuntarea la dreptul de a te chema roman. Acum, in Parlamentul Romaniei, o sleahta de lichele iti pupa mana ca sa “dea bine pe sticla”. Toata poveste e o abureala tampita …

  • Oct 24, 2011

   cu mult respect

   doar un adevarat ignorant care a preluat ceea ce au spus comunistii despre monarhie poate face asemenea afirmatii, refuzand sa citeasca despre adevarul istoric, fie din analfabetism, fie din prostie! esti o persoana complet obtuza si opaca! un comunist convins!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.