OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bădiţă anunţă falimentul #rezist

Florin Bădiţă, promotorul cauzei #corupţiaucide, anunţă pe pagina sa de facebook  că e falit. Taman din Budapesta. Spuen fanilor că are nevoie de 4000 de Euro, pentru a-şi achita datoriile. Bădiţă nu e ca alţii asemenea lui. Cu job şi citeşte

rippled jeans

Poţi ieşi la vânătoare de lei în ripped jeans?

  Blugii rupţi nu sunt pentru oricând şi oricine. E un timp de purtat şi unul de agăţat. Vremea când babele luau pantalonii rupţi şi îi coseau a trecut. Îmi amintesc că într-o carte, de acum jumătate de deceniu, Michel citeşte

poker

Un joc dur ca viaţa, frumos ca viaţa, pe care n-ar strica să-l știm cu toţi

    La fel cum piloții de avioane de linie se antrenează mai întâi zeci şi sute de ore pe simulatoare de zbor înainte de-a transporta sute de oameni cu 800 de kilometri pe oră, și noi cei care trebuie citeşte

miciuri 2

Poema muncii

Sfârâie micii în jar proletar ard hălcile în furci de grătar fum de mahorcă mesenii cinstesc halbe la metru berarii servesc.   iar defilează izmele de miciuri Nicio paradă, doar răstigniri prin beciuri.   Dincolo de geam, dublurile privesc cu citeşte

floriile

Intrarea lui Iisus în Ierusalim

Astăzi e ziua în care Iisus intră în Ierusalim călare pe un asin. Îl înviase pe Lazăr, mulţimea îl însoţea. Cei mulţi strigau: “Osana!” În limba ebraică însemna “salvează-ne.” Oamenii l-au văzut în timp ce dărâmă tarabele negustorilor şi cum citeşte

“Poţi fii viitorul Rege al românilor!”

Marius Principele Nicolae
Pe vremea aceea Nicolae avea 12 ani. Lângă maşinile bunicului său, Regele Mihai, i-am spus că trebuie să se pregătească, să fie demn că într-o zi poporul nostru poate îl va chema pe tron. “Nu uita, poţi fii viitorul Rege al românilor!” Aşa ne-am despărţit atunci. M-a privit îndelung, a zâmbit ştrengăreşte şi s-a dus să aducă prăjituri — la Versoix.
Principele Nicolae (născut în 1985), pe numele său întreg Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, este fiul Prinţesei Elena (născută în 1950) – a doua fiică a Regelui Mihai I – şi al lui Robin Medforth-Mills (1942-2002). Sora mai mică a lui Nicolae, Elisabeta Karina de Roumanie Medforth-Mills, are 23 ani (FOTO, dreapta, Versoix 1995)
Nicolae l-a însoţit pe bunicul său, Regele Mihai, la celebra vizită de Paşte din 1992, când pe străzile Bucureştiului s-au strâns peste 1 milion de români, conform aprecierilor CNN. Mulţi îşi amintesc cum flutura din balconul Hotelului Continental un steag mai greu decât el. A plecat şi multora le-a rămas în memorie, figura sa angelică.  A crescut în Durham, un orăşel cu numai 29.000 de locuitori, situat în nord-estul Marii Britanii.
În anul 1999, prinţul român s-a mutat în localitatea Henley-on-Thames unde a absolvit Colegiul Shiplake în 2004. În prezent, Nicolae este student al Colegiului Royal Holloway din cadrul Universităţii din Londra, unde studiază managementul afacerilor şi marketingul.
Prinţul Nicolae a lucrat pentru World Challenge, o companie care organizează expediţii educative pentru tineri în peste 50 de ţări, în special în cele în curs de dezvoltare. El este logodit cu Rebecca Margareta Byatt, care studiază criminalistica şi sociologia la Colegiul Royal Holloway din cadrul Universităţii din Londra, şi care a aflat că Nicolae este prinţ abia după două luni de relaţie.
În primul interviu acordat presei din România, Principele Nicolae spunea, în 2008, în ziarul „Cotidianul”, că nu stăpâneşte limba română (nici cât să se descurce pe un peron de gară), dar că, dacă românii îl vor vrea, nu va refuza invitaţia la tron.
Când a împlinit vârsta de 25 de ani a primit de la bunicul său regele Mihai titlul de Alteţă Regală şi distincţia “Nihil Sine Deo.”
Acum, la 27 de ani, s-a întors  în România. Exact la aceeaşi vârstă, Carol 1 urca pe tron.
Taguri: , , , , ,

Comentariu (1)

  1. Sep 29, 2012

    valeriu

    alege, monșer, o forma de titlu corectă gramatical. Uite variante: ”Poți fi viitorul Rege al românilor!” sau ”Poți să fii viitorul Rege al românilor!”. Iar dacă te obosești să faci corectura, vezi că mai apare și prin interior.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.