Medi și puiul de lăstun

Medi, cu ochiul sticlos şi clonţul ei mare cât veacul, trăncăneşte despre moarte şi viaţă puiul de lăstun aşteaptă lămurirea.

Ultimul jucător al Ripensiei a plecat puţin

Gheorghe Glisici, extrema stânga a juniorilor Ripensiei Timişoara, a plecat să reîntregească echipa celestă. A fost ultimul supravieţuitor al epocii când cluburile româneşti jucau de la egal la egal cu marile formaţii europene.

Italia sub zodia celor “5 stele”

Mişcarea “5 stele,” ultranaţionalistă, înfiinţată în anul 2009 de comediantul italian Beppe Grillo,  a obţinut ieri, conform Exit-Poll-urilor, 29% din sufragiile alegătorilor din cizmă.

Ruga lui Ezicăprar

Penalii scoate-i la raport, femeie, cu denunţuri scrijelite pe beţe de cort, adu-i ruşinaţi în lanţuri,

Cruduţa şi Marele Urs

Cruduța era un vrej în pădure. Licuricii și fluturii de noapte au vegheat-o. Unchiul Sam, stăpânul pădurii, a avut grijă ca ea să fie udată, tunsă, frezată și pregătită pentru ziua venirii Marelui Urs. Te-ai fi așteptat să i se citeşte

POLI, adio, dar rămân cu tine !

Marian Iancu a retras dosarul de licenţiere de la FRF. Pe motiv că nu are de unde plăti 2,4 milioane de euro, datorii vechi, unele chiar de cinci ani. E un tip falit. La fel ca toţi amicii săi din Fanar. În zadar a încercat să şantajeze autorităţile locale. Nimeni nu intră în puşcărie, loc rezervat celor de teapa lui. De doi ani spumeg şi încerc să conving suporterii Viola că răul e Iancu şi nimeni cu nimic nu i se poate împotrivi. Cea mai sigură scăpare ar fi plecarea lui. Dar unde ai văzut să dispară câinele de la măcelărie? Poli e singurul medalion de la vestonul său pătat de bale. În plus patrimoniul e la el. Îl vinde scump. Nimeni nu are banii necesari. Aşa că nu avem nicio altă soluţie, noi poliştii din tată-n fiu, decât să o luăm de jos cu o altă echipă. Ce dacă se reînfiinţează Ripensia şi pe stadion se va striga Poli? Stadionul e al autorităţilor judeţene. Există echipe chiar de prima ligă care s-ar muta la Timişoara. Hazardul istoriei a făcut ca mereu să renaştem din propria cenuşă. Aşa că PUNCT ŞI DE LA CAPĂT. Nu mor caii când vor câinii…

Taguri: , , ,

Articole asemanatoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.